Nu intră în panică: funcţia City de frânare de urgenţă

Funcţia City de frânare de urgenţă

Funcţia City de frânare de urgenţă poate fi de mare ajutor în traficul urban aglomerat, deoarece, la viteze între 5 și 30 km/h, vă poate ajuta automat să împiedicați ciocnirea cu mașina din față. În acest sens, senzorii laser detectează traficul care se desfăşoară în faţă, precum şi obstacolele pe o distanţă de până la 10 metri. Imediat ce up! se apropie prea mult de autovehiculul care se deplasează în faţă, sau de alte obstacole, fără ca şoferul să reacţioneze, automobilul poate frâna automat, pentru a reduce viteza unei eventuale coliziuni, în anumite limite și condiții, sau chiar, în cazul ideal, pentru a împiedica producerea accidentului.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Foliile decorative pot prezenta urme de uzură sau învechire după 1 sau 3 ani, sau chiar din primul an de utilizare în zonele geografice foarte calde, ca urmare a influenţei razelor solare directe. Dacă folia decorativă rămâne mai mult timp aplicată pe automobil, pot apărea diferenţe vizibile între suprafaţa care a fost protejată de folie şi suprafaţa a cărei vopsea nu a fost acoperită de folie. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Start Video

up!

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen