Volkswagen maps + more. Aplicația automobilului dumneavoastră up!

Aplicația maps + more

Smartphone-ul devine un multitool: aplicaţia Volkswagen maps + more vă permite, de exemplu, să ascultați muzică de pe smartphone, să recepționați radio digital, să navigaţi off-line cu hărţi 2D și 3D, precum și să căutați destinaţii speciale, melodii sau contacte în baza funcției de recunoaștere a scrisului de mână. Display-ului multifuncţional afișează consumul, autonomia, durata călătoriilor, kilometri, viteza, turația și temperatura antigelului.

Mereu pe drumul cel bun.

Aplicaţia maps + more

Vă aflați în mijlocul junglei urbane și nu știți încotro să o apucați? Cu navigația "maps + more", găsiţi întotdeauna drumul cel bun.

Bucuria de a asculta muzică și de a conduce.

maps + more App

Funcția "phone" vă ajută să păstraţi legătura cu ceilalți, de exemplu, căutând contactul dorit în agenda telefonică cu funcția de recunoaștere a scrisului de mână.

Music is in the up!

maps + more App

"maps + more" media control vă permite să redați muzică direct de pe smartphone-ul dumneavoastră, de pe un card SD sau, de exemplu, de pe MP3-player-ul dumneavoastră.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Şoferul trebuie să fie întotdeauna pregătit să intervină, anulând acţiunile sistemului de asistenţă, dacă este cazul. Şoferul nu este degrevat de obligația sa de a conduce responsabil automobilul.

Foliile decorative pot prezenta urme de uzură sau învechire după 1 sau 3 ani, sau chiar din primul an de utilizare în zonele geografice foarte calde, ca urmare a influenţei razelor solare directe. Dacă folia decorativă rămâne mai mult timp aplicată pe automobil, pot apărea diferenţe vizibile între suprafaţa care a fost protejată de folie şi suprafaţa a cărei vopsea nu a fost acoperită de folie. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Start Video

up!

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen