Sistemele radio asigură distracție maximă.

Sisteme radio

Pentru up! vă oferim două sisteme radio opţionale, cu sunet excelent: composition și composition phone. Ambele sisteme au intrare AUX-IN, un slot pentru carduri SD și două difuzoare 2x20 W. Cu intrarea AUX-IN, puteți conecta surse audio externe, precum smartphone-ul dumneavoastră sau un MP3-player. Sistemul radio composition are un display monocromatic cu diagonala de 8,4 cm (3,1 inchi) și radio-CD cu MP3. Display-ul sistemului radio composition phone ce nu are unitate CD este color și are dimensiunile 127 mm x 43 mm (5,0 inchi). Dispune adiţional și de Bluetooth pentru smartphone-ul dumneavoastră.

Foliile decorative pot prezenta urme de uzură sau învechire după 1 sau 3 ani, sau chiar din primul an de utilizare în zonele geografice foarte calde, ca urmare a influenţei razelor solare directe. Dacă folia decorativă rămâne mai mult timp aplicată pe automobil, pot apărea diferenţe vizibile între suprafaţa care a fost protejată de folie şi suprafaţa a cărei vopsea nu a fost acoperită de folie. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Start Video

up!

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen