Deschide noi perspective.

Area View.

La manevrele de parcare, în viraje sau la ieşirea de pe drumuri secundare cu vizibilitate slabă: funcţia opţională "Area View" redă zona din jurul noului dumneavoastră Arteon. Pe ecranul sistemului multimedia vedeţi astfel zonele capturate de cele patru camere video, în limita acoperirii lor, astfel încât să puteţi supraveghea şi punctele care nu sunt atât de bine vizibile de la volan. Este o funcţie foarte confortabilă mai ales la manevrele pe locurile strâmte.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen