VW Arteon: Car-Net "Security & Service"

 

 

Utile atât în situaţiile cotidiene, cât şi în cazurile de urgenţă: serviciile Car-Net "Security & Service"¹, incluse în dotarea standard, vă susţin cu date utile şi cu o legătură directă cu departamentul Relaţii Clienți Volkswagen.

Când trebuie să fac următoarea verificare? Cât combustibil mai am în rezervor? Mai ales atunci când un autovehicul este utilizat de mai multe persoane, este bine de ştiut că puteţi găsi răspunsul la aceste întrebări simplu şi on-line. Graţie serviciilor Car-Net "Security & Service"¹, pe portalul web găsiţi numeroase informaţii importante despre automobil.

Iar tehnologia va fi cel puţin la fel de utilă şi în timpul călătoriilor: când sistemul înregistrează un accident, în limitele funcţiilor sistemului, va iniţia automat contactarea departamentului Relaţii Clienți Volkswagen. Pe această cale este de asemenea posibilă solicitarea ajutorului la faţa locului, în funcţie de situaţie. Astfel pot fi transmise şi informaţii, de exemplu, despre automobil, numărul persoanelor din automobil sau locaţie. Prin intermediul comenzii vocale, şoferul poate fi consiliat şi ajutat până la sosirea serviciilor de urgenţă.

 

Detalii despre Car-Net

 

     

1) Pentru utilizarea serviciilor Car-Net Security & Service, trebuie încheiat un contract online separat cu Volkswagen AG. Pentru a putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă de valabilitate, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/Car-Net. Serviciul de Apel de urgenţă este activat deja de la livrarea autovehiculului fără a fi nevoie de înregistrare. Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut pe perioada contractuală. Pentru a utiliza aplicaţia gratuită Car-Net, aveţi nevoie de un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android şi de un card SIM cu opţiune de date cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi sau trimiteţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Mai multe informaţii cu privire la Car-Net Security & Service vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/Car-Net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul Arteon Dinamism și Design în varianta de top.