VW Arteon: Car-Net Security & Service

Utile atât în situaţiile cotidiene, cât şi în cazurile de urgenţă: serviciile Car-Net Security & Service¹, incluse în dotarea standard, vă susţin cu date utile şi cu o legătură directă cu departamentul Relaţii Clienți Volkswagen.

Când trebuie făcută următoarea verificare? Cât combustibil mai am în rezervor? Mai ales atunci când un autovehicul este utilizat de mai multe persoane, este bine de ştiut că puteţi găsi simplu şi on-line răspunsul la aceste întrebări. Graţie serviciilor Car-Net Security & Service¹, pe portalul web puteţi accesa numeroase informaţii importante despre automobil.

Iar tehnologia aceasta va fi cel puţin la fel de utilă şi în timpul călătoriilor: când sistemul înregistrează un accident, va iniţia automat contactarea departamentului Relaţii Clienți Volkswagen, în anumite limite și condiții. Pe această cale, este de asemenea posibilă solicitarea ajutorului la faţa locului, în funcţie de situaţie. Astfel pot fi transmise şi informaţii, de exemplu, despre automobil, numărul persoanelor din automobil sau de la fața locului. Prin comandă vocală, şoferul poate fi consiliat şi ajutat până la sosirea serviciilor de urgenţă.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen