Al şaselea simţ inclus în dotarea standard.

Lane Assist.

Mereu alături de dumneavoastră: bucuraţi-vă de avantajele sistemelor de asistenţă incluse în echiparea standard, precum asistentul "Lane Assist". Acesta ajută la evitarea accidentelor cauzate de părăsirea neintenţionată a benzii de rulare. Cu ajutorul unei camere video, sistemul identifică marcajele benzii de rulare, în anumite limite ale și condiții. La înregistrarea posibilităţii de părăsire neintenţionată a benzii de rulare, asistentul Lane Assist vă poate avertiza şi poate interveni cu o măsură de corecţie asupra direcţiei. Astfel condusul devine mai sigur şi mai confortabil, mai ales la drum lung.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen