Al şaselea simţ inclus în dotarea standard.

Lane Assist.

Mereu alături de dumneavoastră: bucuraţi-vă de avantajele sistemelor de asistenţă incluse în echiparea standard, precum asistentul "Lane Assist". Acesta ajută la evitarea accidentelor cauzate de părăsirea neintenţionată a benzii de rulare. Cu ajutorul unei camere video, sistemul identifică marcajele benzii de rulare, în anumite limite ale și condiții. La înregistrarea posibilităţii de părăsire neintenţionată a benzii de rulare, asistentul Lane Assist vă poate avertiza şi poate interveni cu o măsură de corecţie asupra direcţiei. Astfel condusul devine mai sigur şi mai confortabil, mai ales la drum lung.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen