Elegance și R-Line

Premium: de la varianta elegantă, la cea sportivă.

Rafinatul Arteon Elegance și sportivul R-Linie vă oferă dotări superioare incluse în dotarea standard, plus multe opțiuni adiționale pentru individualizarea modelului. Exteriorul ambelor linii de echipare atrage atenția, de exemplu, cu jante de 18 inchi sau cu bandoul cromat elegant. Detalii speciale, precum luminile de semnalizare dinamice din spate, redau pulsul prezentului, cu bun-gust rafinat.

Arteon R-Line poate fi recunoscut de la prima privire grație emblemei R-Line aplicate pe grila radiatorului, dar și a semnăturii luminoase ce ia forma literei C și ce este accentuată și de finisajul negru gloss. În partea din spate, eleronul, de asemenea, negru gloss, precum și elementele cromate în formă de trapez subliniază caracterul sportiv al modelului Arteon. Luați loc pe scaunele îmbrăcate în piele ecologică și Alcantara sau pe scaunele opţionale îmbrăcate în piele ecologică "Nappa" cu "Nappa Carbon Style".

La Arteon Elegance, veți sesiza imediat carcasele oglinzilor exterioare finisate în crom mat, ce se asortează rafinat cu bandourile cromate de pe barele de protecție, dar și cu înscrisul "Elegance" de pe aripi.

Și la interior pot fi îndeplinite cele mai pretențioase dorințe, căci Arteon R-Line dispune de un volan sport multifuncțional îmbrăcat în piele ecologică, precum și de plafonul capitonat pe interior în negru. Scaunele ambelor linii de echipare sunt acoperite cu o combinație aparte de piele ecologică Vienna și Alcantara. Interiorul exclusiv al modelului Arteon Elegance este marcat, printre altele, de elemente de decor rezervate exclusiv acestui model, cu o linie de accentuat elegantă, trasată sub planşa de bord.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen