Designul luminilor

În echiparea standard beneficiaţi de faruri Full-LED, care includ luminile de zi şi funcţia automată de reglare a luminilor de drum. Această funcţie contribuie la iluminarea optimă, făcând uz de senzori care detectează scăderea luminozității. În combinaţie cu sistemele opţionale de navigaţie, vă oferim faruri anticipative. Acestea iluminează carosabilul în curbe, încă înainte ca dumneavoastră să rotiţi volanul.

Blocuri optice spate impresionează la rândul lor cu tehnologie LED modernă, cu un design atractiv. Graţie luminilor dinamice de semnalizare posterioare, oferite pentru Arteon Comfortline şi Highline, nu călătoriţi doar în siguranţă, ci şi cu stil.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen