Iluminare la standarde de ultimă oră.

Dynamic Light Assist

Sistemul de reglare dinamică a luminilor de drum Dynamic Light Assist oferă o nouă calitate a iluminării, adaptându-se optim la situaţiile din trafic. Sistemul de iluminare variabilă vă permite să conduceți permanent cu luminile de fază lungă activate, fără ca aceasta să-i incomodeze pe ceilalţi participanţi la trafic. Dispunând de o funcţie de mascare a luminilor, farurile pentru luminile de fază lungă pot fi parţial estompate. Informaţiile cu privire la ceilalţi participanţi la trafic şi la iluminatul public sunt asigurate de o cameră video aflată la nivelul oglinzii retrovizoare interioare, care transmite informaţia către sistemul Dynamic Light Assist. Astfel, iluminarea carosabilului este considerabil îmbunătăţită.

 

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen