Iluminare la standarde de ultimă oră.

Dynamic Light Assist

Sistemul de reglare dinamică a luminilor de drum Dynamic Light Assist oferă o nouă calitate a iluminării, adaptându-se optim la situaţiile din trafic. Sistemul de iluminare variabilă vă permite să conduceți permanent cu luminile de fază lungă activate, fără ca aceasta să-i incomodeze pe ceilalţi participanţi la trafic. Dispunând de o funcţie de mascare a luminilor, farurile pentru luminile de fază lungă pot fi parţial estompate. Informaţiile cu privire la ceilalţi participanţi la trafic şi la iluminatul public sunt asigurate de o cameră video aflată la nivelul oglinzii retrovizoare interioare, care transmite informaţia către sistemul Dynamic Light Assist. Astfel, iluminarea carosabilului este considerabil îmbunătăţită.

 

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen