Scaunele

Opţional puteţi alege pentru Arteon Comfortline şi Highline scaunele cu reglaje complet electrice, care asigură un plus de confort, datorită numeroaselor funcţii disponibile. Astfel, de exemplu, veţi beneficia de avantajele oferite de suportul lombar ajustabil electric. Dacă optaţi pentru Arteon Comfortline, puteţi să vă bucuraţi adiţional de sistemul de climatizare activă a scaunelor: sistemul va ventila astfel aerul de-a lungul corpului, asigurând temperatura dorită şi o aerisire plăcută. Canalele de aer cu formă specială din capitonajele scaunului elimină umezeala şi căldura, astfel încât să vă simţiţi excelent, chiar şi la drum lung. Scaunul cu reglaje în 12 direcţii (dotare opţională pentru Comfortline), precum şi cel cu reglaje în 14 direcţii (dotare opţională pentru Comfortline şi Highline) îi permit şoferului să se lase răsfăţat de masaj.

Dar indiferent de varianta pentru care veţi opta: şoferul va lua loc pe scaunele ergoConfort deosebit de benefice pentru spate, distinse cu certificatul german Aktion Gesunder Rücken (AGR - Programul pentru un Spate Sănătos).

Însă şi cei care călătoresc pe locurile din spate se pot simţi ca acasă la bordul modelului Arteon, printre altele, datorită spaţiului generos la nivelul capului, dar şi al picioarelor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen