Telefonie

Cu ambele mâini pe volan veţi beneficia de un nivel mai ridicat de siguranţă când veţi purta convorbiri telefonice.

Nu mai rataţi niciun apel telefonic, rămânând totodată concentrat asupra traficului. Interfeţele opţionale pentru telefonie vă permit să vorbiţi confortabil la telefon în timp ce călătoriţi. Astfel calitatea convorbirilor este deosebit de ridicată, deoarece sistemele dispun de procesor digital de voce, microfon de calitate superioară în plafon, precum şi de difuzoarele maşinii. Recepţia este optimă chiar şi în condiţii nefavorabile, datorită conectării la antena exterioară. Cu ajutorul conexiunii Bluetooth, puteţi asculta muzică de pe smartphone-ul dumneavoastră, prin intermediul sistemului de sonorizare al maşinii.

Pregătirea "Confort" permite conectarea inductivă a telefonului mobil la antena exterioară, în baza sistemului integrat în consola centrală. Acolo se află un spaţiu optim pentru păstrarea telefonului mobil, nemaifiind astfel nevoie să cumpăraţi un suport special pentru telefon.

La varianta "Premium", puteţi transfera convorbirile telefonice începute în afara maşinii către dispozitivul hands-free, prin Bluetooth®, cu condiţia ca smartphone-ul dumneavoastră să fie compatibil Bluetooth® şi remote SIM Access Profile (rSAP). Operarea se face în acest caz prin comandă vocală, cu ajutorul volanului multifuncţional sau prin intermediul sistemului multimedia. Ca alternativă, puteţi introduce, de asemenea, o cartelă SIM adiţională cu abonament în slot-ul dedicat al sistemului multimedia. Hotspot-ul WiFi integrat vă permite dumneavoastră şi pasagerilor să faceți uz de internet și la drum.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen