După cum preferaţi dumneavoastră.

Suspensiile cu reglare adaptivă DCC.

Cu suspensiile adaptive DCC, şasiul poate fi setat pentru a avea reglaje normale, sportive sau confortabile. Amortizoarele reglabile electric se adaptează automat. DCC reacţionează în permanenţă la situaţiile curente de rulare şi ține cont de acţionarea frânelor, a direcției şi a acceleraţiei.

Suspensiile adaptive DCC optimizează considerabil caracteristicile dinamice. Şoferul nu trebuie să se mulţumească cu anumite setări fixe ale şasiului, ci îşi poate adapta maşina după cum doreşte. Setările pot fi selectate foarte simplu, acţionând un buton aflat pe consola centrală. Setările din modul Individual pot fi selectate cu ajutorul unui buton glisant, pentru a obţine reglajele care să corespundă optim preferinţelor personale ale şoferului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen