După cum preferaţi dumneavoastră.

Suspensiile cu reglare adaptivă DCC.

Cu suspensiile adaptive DCC, şasiul poate fi setat pentru a avea reglaje normale, sportive sau confortabile. Amortizoarele reglabile electric se adaptează automat. DCC reacţionează în permanenţă la situaţiile curente de rulare şi ține cont de acţionarea frânelor, a direcției şi a acceleraţiei.

Suspensiile adaptive DCC optimizează considerabil caracteristicile dinamice. Şoferul nu trebuie să se mulţumească cu anumite setări fixe ale şasiului, ci îşi poate adapta maşina după cum doreşte. Setările pot fi selectate foarte simplu, acţionând un buton aflat pe consola centrală. Setările din modul Individual pot fi selectate cu ajutorul unui buton glisant, pentru a obţine reglajele care să corespundă optim preferinţelor personale ale şoferului.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen