Bun venit la nivel înalt.

Interiorul.

Elementele opţionale de decor din aluminiu şi lemn natur atrag atenţia cu aspectul lor rafinat şi sunt totodată plăcute la atingere - la fel ca sticla care acoperă sistemul opţional de navigaţie Discover Pro și care aminteşte de designul unei tablete Premium. Adiţional puteţi echipa modelul Arteon cu numeroase tehnologii premium, ca de exemplu, cu sistemul opţional de iluminare ambientală pentru adaptarea atmosferei interiorului în funcţie de preferinţe, plus multe alte opţiuni de primă clasă.
Pentru cele două linii de echipare Comfortline şi Highline, aveţi la dispoziţie tapiţerii deosebit de rafinate: în echiparea standard, beneficiați de tapiţeria din piele ecologică Vienna în combinaţie cu Alcantara fină, de exemplu în nuanţa deschisă Gri Mistral. Sau puteţi opta pentru tapiţeria din piele ecologică Nappa, care include la Arteon Highline şi inserţiile decorative Carbon. Astfel, vă puteţi concepe automobilul dumneavoastră de vis. Propriu și personalizat.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen