Bun venit la nivel înalt.

Interiorul.

Elementele opţionale de decor din aluminiu şi lemn natur atrag atenţia cu aspectul lor rafinat şi sunt totodată plăcute la atingere - la fel ca sticla care acoperă sistemul opţional de navigaţie Discover Pro și care aminteşte de designul unei tablete Premium. Adiţional puteţi echipa modelul Arteon cu numeroase tehnologii premium, ca de exemplu, cu sistemul opţional de iluminare ambientală pentru adaptarea atmosferei interiorului în funcţie de preferinţe, plus multe alte opţiuni de primă clasă.
Pentru cele două linii de echipare Comfortline şi Highline, aveţi la dispoziţie tapiţerii deosebit de rafinate: în echiparea standard, beneficiați de tapiţeria din piele ecologică Vienna în combinaţie cu Alcantara fină, de exemplu în nuanţa deschisă Gri Mistral. Sau puteţi opta pentru tapiţeria din piele ecologică Nappa, care include la Arteon Highline şi inserţiile decorative Carbon. Astfel, vă puteţi concepe automobilul dumneavoastră de vis. Propriu și personalizat.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Forma urmează fascinația. Arteon.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen