VW Arteon: Afișajele.

Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display (dotare standard începând cu linia de echipare Highline) permite setarea mai multor profiluri de afişare pe ecranul TFT de 31,2 cm cu rezoluţie ridicată. Diferitele profiluri de afişare permit selectarea anumitor date care să fie afişate alături de informaţiile clasice, precum vitezometrul, turometrul şi kilometrajul. Operarea se face rapid şi simplu, folosind volanul multifuncţional îmbrăcat în piele ecologică, ca dotare standard a modelului Arteon. După cum aveţi nevoie, puteţi accesa, de exemplu, detalii despre călătorie sau să solicitaţi afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului.

Display-ul head-up (opţional) vă afişează adiţional informaţiile importante referitoare la călătorie, în câmpul dumneavoastră vizual direct. Viteza, indicatoarele de circulaţie, activitatea sistemelor de asistenţă, precum şi avertizările şi indicaţiile navigaţiei sunt proiectate direct, pe un panou aflat în faţa parbrizului. Când doriţi, puteţi introduce în bord display-ul pe care sunt afişate datele. Fanta va fi închisă apoi la nivelul suprafeţei bordului.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Forma urmează fascinația. Arteon.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen