Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul ID.4 GTX 4MOTION

Cu tracțiune integrală cu motor dual

Plăcere pur electrică la volan

Modelul ID.4 GTX reunește tot ce este mai bun din două lumi: îmbină forța unui SUV cu experiența sustenabilă a conducerii unui ID. Experimentează performanța electrică ce entuziasmează.

Detalii ale modelului ID.4 GTX

Configurează modelul tău ID.4 GTX 4MOTION

În funcție de dorințele și nevoile tale, îți poți configura autovehiculul în mod ideal. Alege aici în primul pas linia de echipare, vopseaua și jantele. În pasul al doilea, îți poți echipa modelul ID.4 GTX 4MOTION cu interiorul, elementele de design, sistemele de asistență și accesoriile potrivite.

Astfel, transformi un ID.4 GTX 4MOTION în modelul tău ID.4 GTX 4MOTION.

Conectivitate: Conexiunea digitală cu modelul tău ID.

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen îți oferă mai mult confort și divertisment. Conectarea modelului tău ID. la internet și cu smartphone-ul tău te ajută să ajungi mai relaxat la destinație - tot ce mai ai de făcut este doar să conduci.

Linie de echipare ID.4 GTX 4MOTION

În funcție de ceea ce dorești, îți poți configura modelul individual ID.4 GTX 4MOTION . În numai câțiva pași, îți creezi propriul model ID.4 GTX 4MOTION de la cutia de viteze și motorizare la culoare, echipare interioară și echipări opționale, care îți fac viața mai ușoară și mai confortabilă atunci când ești pe drum.

Indicație privind puterea motorului

La autovehiculele electrice, pe lângă puterea maximă trebuie indicată și cea mai mare putere pentru 30 de minute. 

Modelul ID.4 GTX 4MOTION oferă 77 kWh10 conținut net de energie în baterie și până la 511 km autonomie (WLTP). Puterea maximă a modelului ID.4 GTX 4MOTION este de 250 kW / 340 CP*(putere 30 de minute: 77 kW/105 CP).

Declinarea răspunderii în ceea ce privește performanța la ID.4 GTX 4MOTION

Puterea maximă este disponibilă la un nivel de încărcare cât mai ridicat și o temperatură de funcționare optimă a bateriei de înaltă tensiune. 

Puterea disponibilă în situația de rulare individuală depinde de factori variabili, precum temperatura exterioară, starea temperaturii, încărcării și condiționării, sau de îmbătrânirea fizică a bateriei de înaltă tensiune.

Putere maximă determinată conform UN-GTR.21.

Întreținere și îngrijire Service pentru autovehiculul tău electric

Pe această pagină găsești informații utile legate de subiectul întreținere și inspecție pentru modelul tău ID.4. Află de aici, de exemplu, când trebuie să mergi la service, sau citește mai multe despre ce cuprind inspecțiile.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen