Încarci inteligent. Mergi mai departe.

ID.4 GTX Încărcare inteligentă 

Îți oferim tot ce ai nevoie pentru un management confortabil și sustenabil al încărcării : de la Volkswagen Naturstrom1 până la serviciul nostru de încărcare We Charge cu tarifele  Volkswagen Group Charging GmbH (Elli)1, cu care poți utiliza puncte de încărcare publice din toată Europa atunci când călătorești și poți controla procedurile de încărcare de la Wallbox-ul tău ID. Charger1 foarte simplu, prin aplicație . Astfel, pentru următoarea stație de încărcare este necesară doar o atingere de ecran.

Încărcare și calculare autonomie

Încărcarea cu curent a mașinii tale electrice este aproape la fel de simplă ca încărcarea unui smartphone. De aici afli tot ce este important despre încărcare: de exemplu unde și cum îți încarci mașina electrică, cum  plătești cel mai simplu și cât de departe poți ajunge cu o singură încărcare.

Mai multe despre încărcare și autonomie

Încărcare de aproape oriunde, cu We Charge fast

Cu We Charge îți încarci acum autovehiculul electric și mai relaxat. Acasă, prin intermediul stației Wallbox și pe drum, la sutele de mii de puncte de încărcarepublice din toată Europa, pe care le găsești foarte simplu în aplicația Volkswagen 2 .  Tarifele de încărcare ale Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) sunt adaptate la nevoile tale individuale. Cum anume îți ușurează serviciul de încărcare gestionarea încărcărilor, afli de aici.

Mai multe despre We Charge

O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). (Caseta redacției & Prevederi de natură legală)

Pentru utilizarea aplicației gratuite este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent, sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet, în funcție de tariful tău la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate, pot să apară costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. NoVA (taxa pe consumul standard de combustibil), 20% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul, resp. reducerea NoVA, cf. § 6 NoVAG (Legea privind impozitul pe consum). Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul ID.4 GTX 4MOTION

Cu tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen