Posibilitate de personalizare ulterioară

ID.4 GTX Upgrade-uri

Reprezentare exemplificativă la modelul ID.5

Numeroase funcții pot fi activate la bordul modelului tău ID. sub formă de upgrade-uri¹ . Astfel, în funcție de echipare, pot fi activate de exemplu următoarele funcții opționale:

  • navigație pentru radioul "Ready 2 Discover", resp. "Ready 2 Discover Max"
  • asistent pentru faza lungă "Light Assist"
  • iluminat ambiental (multicolor)
  • reglarea automată a distanței ACC
  • instalație de climatizare "Air Care Climatronic"

Oferta disponibilă concret depinde de autovehicul și model și poate fi vizualizată în magazinul In-Car și în magazinul virtual We Connect.

Mai multe despre upgrade-uri

Pentru achiziția de upgrade-uri ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID , de un contract We Connect valabil și de verificarea ta ca utilizator principal, adică asocierea contului tău de utilizator cu autovehiculul în cauză. În plus, este necesar ca, pentru respectivul upgrade , autovehiculul să dispună de funcțiile tehnice necesare, hardware și software. Disponibilitatea upgrade-urilor poate depinde , de asemenea, de modelul anului și de data fabricației. Upgrade-urile disponibile pentru respectivul autovehicul pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car al sistemului Infotainment sau în magazinul virtual We Connect la adresa shop.volkswagen-we.com . Articolele disponibile contra cost pot fi achiziționate atât din magazinul In-Car Shop, cât și din magazinul virtual im We Connect cu mijloacele de plată disponibile acolo. Partenerul tău Volkswagen te consiliază cu plăcere dacă ai întrebări legate de upgrade-uri și disponibilitatea lor. Upgrade-urile achiziționate și activate rămân în autovehicul pe durata perioadei de activare, pot fi utilizate de către toți șoferii și nu sunt transferabile către alte autovehicule.

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. NoVA (taxa pe consumul standard de combustibil), 20% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul, resp. reducerea NoVA, cf. § 6 NoVAG (Legea privind impozitul pe consum). Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul ID.4 GTX 4MOTION

Cu tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen