VW Connect pentru modelul tău ID.

Conectează-te cu modelul tău ID.

Reprezentare exemplificativă la modelul ID.4 GTX

Cu serviciile digitale de la VW Connect1 modelul tău ID. poate fi conectat online dacă dorești, prin intermediul cartelei SIM fixe instalate . Informații din trafic aproape în timp real, precum și stațiile de încărcare cu starea de ocupare și programul de funcționare sunt disponibile prin VW Connect Plus1 . Alte produse digitale pentru modelul tău ID. pot fi descărcate, instalate și actualizate din magazinul In-Car2

Iar prin intermediul aplicației Volkswagen3 pentru smartphone-ul tău, poți monitoriza date importante despre modelul tău ID. și atunci când ești pe drum: De exemplu, poți verifica autonomia rămasă, sau dacă toate portierele și geamurile sunt închise. Pornești și oprești procese de încărcare comod, de la distanță și setezi sistemul de climatizare, în funcție de cum dorești.

Mai multe despre conectivitate

Pentru utilizarea serviciilor VW Connect și VW Connect Plus sau We Connect și We Connect Plus pentru familia ID. ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în VW Connect/VW Connect Plus sau We Connect/We Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract separat VW Connect/VW Connect Plus sau We Connect/We Connect Plus cu Volkswagen AG. După predarea autovehiculului ai la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile VW Connect Plus/We Connect Plus pe întreaga durată inițială gratuită de derulare agreată. În cazul unei înregistrări după acest termen, durata inițială de derulare se reduce. Poți vizualiza durata de derulare exactă în cadrul activării sau după activare la adresa myvolkswagen.net. După expirarea duratei de derulare inițiale a VW Connect Plus / We Connect Plus, aceste servicii pot fi prelungite contra cost.    Unele servicii mobile online de la VW Connect / VW Connect Plus sau We Connect / We Connect Plus pot fi operate numai prin intermediul aplicației "Volkswagen". Pentru utilizarea aplicației gratuite, sunt necesare un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent, sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).   Serviciile mobile online sunt disponibile pentru perioada contractuală agreată și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală. Serviciile incluse în pachetele VW Connect și VW Connect Plus sau We Connect și We Connect Plus pot varia de la țară la țară. Disponibilitatea depinde, de asemenea, de modelul autovehiculului, de echipare și de versiunea software instalată. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de la furnizori terți. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen. De asemenea, te rugăm să ții cont de condițiile contractuale generale pentru serviciile digitale ale familiei ID.   

Pentru achiziționarea de upgrade-uri ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, de un contract VW Connect/We Connect valabil și de verificarea ta ca utilizator principal, adică asocierea contului de utilizator cu autovehiculul în cauză. În plus, pentru respectivul upgrade, autovehiculul trebuie să dispună de funcțiile tehnice, hardware-ul și software-ul necesare. Disponibilitatea upgrade-urilor poate depinde, de asemenea, de modelul anului și de data fabricației. Upgrade-urile disponibile pentru respectivul autovehiculul pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car al sistemului Infotainment-sau în magazinul Volkswagen Connect Shop la adresa connect-shop.volkswagen.com  . Produsele contra cost pot fi achiziționate din Magazinul In-Car Shop și/sau din Magazinul Volkswagen Connect , prin modalitățile de plată care pot fi vizualizate și sunt disponibile acolo. Disponibilitatea funcțiilor upgrade poate să difere între magazinul online și Magazinul In-Car. Partenerul tău Volkswagen te consiliază de asemenea cu plăcere în cazul în care ai întrebări despre upgrade-uri și disponibilitatea acestora. Upgrade-urile achiziționate și activate rămân în autovehicul pe durata perioadei de activare, pot fi utilizate de către toți șoferii și nu sunt transferabile către alte autovehicule.

Pentru utilizarea aplicației gratuite sunt necesare un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent , sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet, în funcție de tariful tău la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate, pot să apară costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. NoVA (taxa pe consumul standard de combustibil), 20% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul, resp. reducerea NoVA, cf. § 6 NoVAG (Legea privind impozitul pe consum). Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul ID.4 GTX 4MOTION

Cu tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen