Spune-i modelului tău ID. "Salut"

 Asistent vocalID.4 GTX

Cu noul asistent vocal online "IDA" poți opera cu ajutorul vocii tale  radioul, funcția de telefonmuzica,  instalația de climatizare cu 3 zone opțională și  sistemul de navigație opțional, în mod confortabil. Cu ajutorul vocii, poți de exemplu să alegi postul de radio dorit, intrarea dorită din agenda telefonică, sau numărul de telefon căutat.1

Asistentul vocal poate fi activat cu "Salut IDA!". Acesta înțelege și exprimări cotidiene libere, precum "Îmi este frig." sau "Unde există în Berlin restaurante cu specific japonez?". În plus, datorită microfoanelor digitale , recunoaște acum și dacă cel care vorbește este șoferul sau pasagerul, pentru a pune la dispoziție de ex. climatizarea în autovehicul în mod dedicat, persoanei care face solicitarea.

Noul asistent vocal "IDA" va fi prezent în viitor și vizual, pe afișajul central, iar interacțiunile vor putea avea loc prin intermediul graficii. În plus, sistemul optimizat adresează întrebări, sau se lasă întrerupt în mijlocul propoziției.

De asemenea, cu "IDA" poți accesa cunoștințe universale, puse la dispoziție de parteneri de pe internet (de ex. Wikipedia).2

Asistentul vocal online este disponibil în prezent pentru următoarele limbi: germană, daneză, engleză (MAREA BRITANIE și SUA), franceză, italiană, olandeză, norvegiană, poloneză, portugheză, suedeză, spaniolă și cehă. Limba în care poți interacționa cu asistentul vocal depinde de limba selectată a sistemului tău Infotainment.

Pentru utilizarea serviciilor We Connect și We Connect Plus sau VW Connect și VW Connect Plus pentru familia ID. ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în We Connect / We Connect Plus sau VW Connect/VW Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract We Connect/We Connect Plus sau VW Connect/VW Connect Plus separat cu Volkswagen AG. După predarea autovehiculului, ai la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile We Connect Plus/VW Connect Plus pe întreaga durată inițială gratuită de derulare agreată. În cazul unei înregistrări după acest termen, durata inițială de derulare se reduce. Poți vizualiza durata de derulare exactă în cadrul activării sau după activare la adresa myvolkswagen.net . După expirarea duratei de derulare inițiale a We Connect Plus/VW Connect Plus, aceasta poate fi prelungită contra cost.   Unele servicii mobile online de la We Connect/We Connect Plus sau VW Connect/VW Connect Plus pot fi operate numai prin intermediul aplicației "Volkswagen". Pentru utilizarea aplicației gratuite, sunt necesare un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent, sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).  Serviciile mobile online sunt disponibile pentru perioada contractuală agreată și pot fi supuse modificărilor de conținut în perioada contractuală. Serviciile incluse în pachetele We Connect și We Connect Plus sau VW Connect și VW Connect Plus pot varia de la țară la țară. Disponibilitatea depinde, de asemenea, de modelul autovehiculului, de echipare și de versiunea software instalată. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de la furnizori terți. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen. De asemenea, te rugăm să ții cont de condițiile contractuale generale pentru serviciile digitale ale familiei ID.  

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. NoVA (taxa pe consumul standard de combustibil), 20% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul, resp. reducerea NoVA, cf. § 6 NoVAG (Legea privind impozitul pe consum). Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul ID.4 GTX 4MOTION

Cu tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen