Te menține pe bandă. Și îi ține pe ceilalți la distanță.

ID.4 GTX Travel Assist cu mass location data

Travel Assist prezentat la modelul ID.5 ca exemplu 

Cu sistemul opțional Travel Assist ai la bord un sistem de asistență extrem de util. Acesta poate menține pentru tine banda, distanța față de autovehiculul din față și viteza maximă setată de tine.

Pentru aceasta se utilizează, printre altele, ghidarea adaptivă pe bandă. Aceasta menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii de rulare. În acest sens, Travel Assist se adaptează stilului tău de conducere și poate rula nu doar exact pe centru, ci și mai spre stânga sau mai spre dreapta propriei benzi.

Dacă modelul tău Volkswagen este echipat cu Park Assist Plus și Side Assist, atunci sistemul Travel Assist poate și să te asiste activ pe autostradă la schimbarea benzii, dacă dorești.
În plus, Travel Assist dispune de o reglare predictivă a vitezei și de asistență în viraje. Viteza autovehiculului poate fi adaptată astfel la limitările de viteză în vigoare, precum și la configurația traseului (curbe, sensuri giratorii etc.) .1,2,3

Dacă sunt disponibile mass location data, Travel Assist se bazează numai pe un marcaj de delimitare a benzii identificat, pentru a menține banda de rulare.1

Pentru utilizarea mass location data este necesară încheierea unui contract separat, precum și crearea unui cont de utilizator Volkswagen ID și încheierea contractului VW Connect .4

În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent. 

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent.

Numai în combinație cu un sistem de navigație.

Pentru utilizarea serviciilor VW Connect și VW Connect Plus sau We Connect și We Connect Plus pentru familia ID. ai nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să te autentifici cu numele de utilizator și parola în VW Connect/VW Connect Plus sau We Connect/We Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract separat VW Connect/VW Connect Plus sau We Connect/We Connect Plus cu Volkswagen AG. După predarea autovehiculului ai la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen" (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile VW Connect Plus/We Connect Plus pe întreaga durată inițială gratuită de derulare agreată. În cazul unei înregistrări după acest termen, durata inițială de derulare se reduce. Poți vizualiza durata de derulare exactă în cadrul activării sau după activare la adresa myvolkswagen.net. După expirarea duratei de derulare inițiale a VW Connect Plus / We Connect Plus, aceste servicii pot fi prelungite contra cost.    Unele servicii mobile online de la VW Connect / VW Connect Plus sau We Connect / We Connect Plus pot fi operate numai prin intermediul aplicației "Volkswagen". Pentru utilizarea aplicației gratuite, sunt necesare un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent, sau care se va încheia separat între tine și furnizorul tău de servicii de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet pot apărea, în funcție de tariful tău de telefonie mobilă și, în special în cazul operării din străinătate, costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).   Serviciile mobile online sunt disponibile pentru perioada contractuală agreată și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală. Serviciile incluse în pachetele VW Connect și VW Connect Plus sau We Connect și We Connect Plus pot varia de la țară la țară. Disponibilitatea depinde, de asemenea, de modelul autovehiculului, de echipare și de versiunea software instalată. Acest lucru este valabil și pentru serviciile de la furnizori terți. Găsești informații detaliate la adresa connect.volkswagen.com și la partenerul tău Volkswagen. De asemenea, te rugăm să ții cont de condițiile contractuale generale pentru serviciile digitale ale familiei ID.   

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. NoVA (taxa pe consumul standard de combustibil), 20% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul, resp. reducerea NoVA, cf. § 6 NoVAG (Legea privind impozitul pe consum). Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul ID.4 GTX 4MOTION

Cu tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen