Park Assist Plus

ID.4 GTX Sisteme de asistență la parcare

Sistemele de asistență la parcare sunt prezentate la modelul ID.5 ca exemplu.

Modelul tău Volkswagen cu asistent opțional la parcare "Park Assist Plus" nu numai că îți poate spune din mers dacă un loc de parcare este suficient de mare - ci poate să și parcheze pentru tine .1

La o viteză de până la 40 km/h, Park Assist Plus caută permanent  locuri de parcare longitudinale adecvate. La o viteză de până la 20 km/h caută și  locuri de parcare transversale. Dacă ai ales unul dintre locurile de parcare găsite, pornește procedura de parcare. Respectiva  manevră de parcare poate fi  executatăde către Park Assist Plus pentru tine.2 . Sistemul preia în acest sens atât controlul asupra direcției, cât și asupra accelerației și frânei. Tu nu mai trebuie decât să supraveghezi procesul de parcare și să intervii, dacă este cazul.

Însă Park Assist Plus poate chiar mai mult. Din locuri de parcare longitudinale, el poate să și iasă. Te poate ajuta și în cazul unei manevre de parcare eșuate, finalizând procedura în locul tău.1,2

Exemplificat la ID.5

Funcție de memorie pentru asistentul la parcare "Park Assist Plus"

Cu funcția de memorie pentru Park Assist Plus îți poți învăța acum modelul Volkswagen să efectueze și manevre de parcare individuale. De exemplu, pentru a parca într-un loc de parcare acoperit, sau într-un garaj. Nu trebuie decât să parchezi modelul tău Volkswagen o singură dată și să salvezi procedura de parcare. Apoi, modelul tău Volkswagen poate repeta autonom manevra de parcare învățată. Tu nu mai trebuie decât să monitorizezi procesul.1,2

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent. 

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. NoVA (taxa pe consumul standard de combustibil), 20% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul, resp. reducerea NoVA, cf. § 6 NoVAG (Legea privind impozitul pe consum). Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul ID.4 GTX 4MOTION

Cu tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen