Infotainment și divertisment în orice moment

ID.4 GTX App-Connect 

Dorești să îți utilizezi aplicațiile de pe smartphone în mod confortabil în autovehicul? Datorită App‑Connect¹, este foarte simplu. Ai posibilitatea de a opera aplicații și conținuturi selectate direct în autovehiculul tău Volkswagen. Prin intermediul Apple CarPlay sau Android Auto de la Google² acestea sunt transferate wireless pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate comod și clar în câmpul tău vizual. Astfel, este mult mai simplu să accesezi de exemplu muzică, știri, hărți sau audiobook-uri.

Mai multe despre App-Connect

App‑Connect cuprinde tehnologiile Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink. Pentru a evita distragerea atenției, în timpul deplasării pot fi pornite numai aplicațiile certificate. Te rugăm să ții cont în acest context și de faptul că unele aplicații nu sunt oferite pentru toate cele trei tehnologii, funcțiile sunt supuse pe durata contractului unor modificări de conținut din partea furnizorului, resp. pot fi anulate de către furnizor, iar disponibilitatea acestor tehnologii poate să difere în funcție de țară. Informații privind compatibilitatea smartphone-urilor găsești pentru Apple CarPlay la adresa apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto la adresa android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink la adresa mirrorlink.com/. Apple CarPlay ist este o marcă a Apple Inc. Android Auto este o marcă a Google LLC. MirrorLink este o marcă înregistrată a Car Connectivity Consortium LCC.

În funcție de țară, model și furnizorul de telefonie.

Autovehiculele arătate în această prezentare pot să difere în unele detalii de programul de livrare actual din Austria. Sunt ilustrate parțial echipări speciale disponibile cu costuri suplimentare. Prețurile sunt neoblig., non-cart., orientative, incl. NoVA (taxa pe consumul standard de combustibil), 20% TVA., costuri de transport și luându-se în considerare adaosul, resp. reducerea NoVA, cf. § 6 NoVAG (Legea privind impozitul pe consum). Pentru ca textele să poată fi mai ușor de înțeles , am ales ori forma masculină, ori forma feminină a cuvintelor referitoare la persoane. Aceasta nu implică în niciun caz discriminarea sexului opus. Mulțumim pentru înțelegere.

Valorile indicate pentru consum și emisii au fost stabilite conform procedurilor legale de măsurare (Regulamentul (CE) 715/2007 în versiunea actuală în vigoare) în cadrul omologării de tip a autovehiculului, pe baza procedurii de verificare WLTP. Datele nu se referă la un anumit autovehicul și nu sunt o componentă a ofertei, ci servesc exclusiv la comparația diferitelor tipuri de autovehicule. Consumul și emisiile de CO2ale unui autovehicul nu depind numai de utilizarea eficientă a combustibilului/electricității de către autovehicul, ci sunt influențate și de comportamentul de conducere, distanța parcursă și alți factori non-tehnici. Valori de consum, emisii de CO2și autonomii diferite pot apărea din cauza echipărilor suplimentare și accesoriilor (de ex. anvelope, cuplă de remorcă, suport portbagaj de plafon etc.), precum și a stilului de conducere, vitezei, utilizării consumatorilor pentru confort/consumatorilor auxiliari, temperaturii exterioare, numărului de pasageri, încărcării suplimentare, alegerii profilului de deplasare, topografiei și multor altor factori. Acești factori influențează parametrii relevanți ai autovehiculului, de ex. greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica. Taxa pe consumul standard de combustibil (NoVA), precum și compensațiile nemonetare se calculează în funcție de emisiile de CO2în g/km.  

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul ID.4 GTX 4MOTION

Cu tracțiune integrală cu motor dual

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen