Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan Allspace

Autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare.
Următoarele imagini cu autovehiculul prezintă echipări opționale.

Pregătit, la fel ca dumneavoastră

Ampatament lung, opțional 7 locuri și capacitate de remorcare de până la 2,5 tone. Noul Tiguan Allspace face posibilă viața în spații mai generoase. Pentru toți cei aflați întotdeauna în mișcare.  

Highlight-uri:

Spațiu generos

Totul la bord

IQ.DRIVE Travel Assist

Noua forță propulsoare

IQ.LIGHT - LED-Matrix

Pentru un aspect dinamic, fără efect de orbire.

Design

Exterior

Un design cu încredere în sine, în fiecare detaliu

Noul Tiguan Allspace are un simț deosebit al stilului: începând chiar din față, cu grila frapantă a radiatorului și semnătura luminoasă elegantă, argumentele sale de autovehicul premium sunt clare. Fiecare dintre jantele de aliaj care pot fi selectate îi subliniază puterea sportivă, în timp ce, începând cu linia de echipare Elegance, blocuri optice spate cu leduri și o bandă reflectorizantă neîntreruptă îi evidențiază spatele puternic. Impresia generală pe care o lasă noul Tiguan Allspace este una de SUV cu caracter îndrăzneț, care își poartă cu mândrie numele modelului "Tiguan" și inscripția "Allspace" în partea din spate.

Faruri IQ.LIGHT - LED-Matrix

Pentru un aspect dinamic, fără efect de orbire.

Noul Tiguan Allspace radiază în toată splendoarea. Farurile opționale* IQ.LIGHT LED matrix se asigură de acest lucru. Acestea sunt echipate suplimentar cu lumină adaptivă și includ controlul avansat al fazei lungi, Dynamic Light Assist. Mai mult, segmentele cu leduri individuale pentru distribuția luminii se aprind sau se sting specific, în funcție de situația de rulare. Acest lucru permite nu numai ca dumneavoastră să vă relaxați la volan, ci și toți cei care se deplasează în fața și în spatele dumneavoastră. De asemenea sunt incluse în pachet blocurile optice spate cu leduri și semnalizatoarele dinamice integrate, care indică direcția utilizând o mișcare luminoasă fluidă.

Jante

Arată bine pentru dumneavoastră: gama de jante

Combinația potrivită de jante și anvelope pentru modelul dumneavoastră Tiguan Allspace este o chestiune de opinie. De exemplu, ce părere aveți despre jantele de aliaj opționale de 20 inch "Misano"*?  Suntem siguri că veți face alegerea potrivită.

Mai multe

Interior

Îmbinarea comodității digitale cu confortul atemporal

Forme clare, elemente decorative de înaltă calitate, configurație spațioasă - în noul Tiguan Allspace nu numai că puteți vedea spațiul, ci chiar îl puteți simți. De exemplu, când vă așezați în scaunele confort și prindeți volanul multifuncțional îmbrăcat în piele. O privire aruncată asupra cockpit-ului este suficient pentru a vedea că era digitală este aici. Afișajele de înaltă rezoluție și suprafețele tactile precum cele pentru sistemul de climatizare "Air Care Climatronic" sunt dominante. Nu mai trebuie să vă folosiți mâinile pentru a schimba postul de radio sau a introduce o destinație în sistemul de navigație; datorită comenzii vocale opționale, este suficient să spuneți ce doriți.

 

Iluminare ambientală

Ambianța luminoasă este aici

Cu iluminarea ambientală multicoloră, veți vedea noul Tiguan Allspace într-o nouă lumină. Puteți alege între 30 de culori diferite pentru a ilumina interiorul în culoarea dumneavoastră preferată și pentru a crea o atmosferă mai rece sau mai caldă. Când călătoriți în doi sau cu familia, când conduceți printr-un oraș bine iluminat sau de-a lungul unui drum de țară întunecat: puteți crea un ambient diferit, care să se potrivească dumneavoastră și pasagerilor, în funcție de starea de spirit și de situație.

Confort

Spațiu generos

Totul la bord

Mai întâi cumpărături în oraș, apoi luatul copiilor de la școală și apoi o excursie la lac cu prietenii, după-amiaza? Nicio problemă: datorită spațiului generos, vă puteți bucura de loc suficient pentru cap și picioare, atât în scaunele din față, cât și pe cele din spate și aveți loc suficient pentru dumneavoastră și lucrurile dumneavoastră preferate. Datorită scaunelor pliabile și celui de-al treilea rând opțional de scaune, interiorul autovehiculului din spatele scaunelor din față poate fi adaptat în funcție de situație: de exemplu, utilizați toate locurile pentru până la șapte persoane la bord, pliați toate scaunele pentru a folosi întregul volum al compartimentului de încărcare sau ridicați numai o parte dintre scaune. Alegerea vă aparține; conceptul de spațiu al modelului Tiguan este la fel de flexibil ca dumneavoastră.

Volumul spațiului de încărcare și Easy Open & Close

Deschide noi oportunități

Atunci când toate rândurile de scaune din noul Tiguan Allspace sunt pliate, varianta cu 5 locuri oferă un volum al compartimentului de încărcare de până la 1.920 de litri, în timp ce varianta opțională cu 7 locuri oferă până la 1.775 de litri. În funcție de scaunele pe care le pliați, puteți varia locurile și volumul compartimentului de încărcare, conform nevoilor dumneavoastră. Partea practică este că scaunele exterioare pot fi pliate dintr-o singură mișcare, pentru a face loc pentru obiecte lungi. În plus, o mică mișcare a piciorului sub partea din spate a autovehiculului este suficientă pentru a deschide capacul portbagajului cu ajutorul sistemului opțional de deschidere a portbagajului Easy Open & Close controlat prin senzori. 

Rândul de scaune din față

Locurile favorite în primul rând

Luați loc și relaxați-vă. Scaunele față1 opționale ergoActive nu numai că arată sofisticat, ci pot fi și reglate confortabil prin comenzi electrice și, datorită suportului lombar, sunt deosebit de delicate cu spatele dumneavoastră. Șoferul se poate bucura de asemenea și de o funcție de masaj integrată. Opțional, scaunele față2 pot fi echipate și cu climatizare activă. Aceasta înseamnă că scaunele pot fi atât încălzite, cât și răcite. Vă veți bucura de această funcție în special în zilele fierbinți de vară, deoarece vă oferă un confort deosebit în scaun.

Trapa panoramică glisantă și rabatabilă

Pur și simplu paradis: trapa panoramică

Dimensiuni generoase pentru impresii minunate: Trapa panoramică glisantă și rabatabilă opțională se extinde pe aproape întreaga suprafață a plafonului și oferă chiar și pasagerilor din spate o perspectivă către paradis. Doriți și un pic de aer proaspăt? Jumătatea din față a trapei panoramice poate fi rabatată în față sau împinsă în spate printr-o simplă apăsare de buton.

Sistem de climatizare „Air Care Climatronic"

Climă plăcută pentru toată lumea

Pasagerii dumneavoastră preferă răcoarea, dar dumneavoastră doriți căldură? Cu controlul temperaturii pe trei zone, puteți regla separat temperaturile de pe partea șoferului, partea pasagerului față și de la locurile din spate. Datorită operării tactile intuitive, controlați confortabil sistemul standard de climatizare Air Care Climatronic din câmpul dumneavoastră vizual. Și sistemul de climatizare poate face chiar mai mult: Treapta de ventilație poate fi redusă automat, în funcție de viteza autovehiculului, pentru a reduce volumul climatizării. Un filtru cu cărbune activ ține la distanță pasageri nedoriți precum polen, spori, particule și alți alergeni. Dacă acționați ștergătoarele de parbriz sau cuplați treapta marșarier, comută automat în regimul de recirculare a aerului. Astfel se asigură un climat plăcut în întregul habitaclu.

Driving Experience

Sarcina tractata si carlig de remorcare

Echipat pentru componente atașate grele

Noul Tiguan Allspace poate tracta până la 2,5 tone, de exemplu o rulotă de camping sau o remorcă pentru cai. Carligul de remorcare opțional este ascuns sub partea din spate și se rabatează semi-automat la nevoie, printr-o apăsare de buton. Și pentru că nu întotdeauna este ușor să manevrezi cu remorcă, sistemul opțional de manevrare cu remorcă Trailer Assist vă poate ajuta.

„Trailer Assist"

Vă ghidează confortabil la destinație

Puține lucruri sunt mai dificile decât deplasarea cu spatele, cu remorcă. Asta bineînțeles dacă nu vă aflați în noul Tiguan Allspace: nu trebuie decât să cuplați treapta marșarier, să apăsați comutatorul pentru parcare, să introduceți direcția de deplasare dorită pentru remorcă și să luați cu calm mâinile de pe volan. Acum nu mai trebuie decât să apăsați pedala de accelerație, frâna și să monitorizați împrejurimile - sistemul opțional Trailer Assist se va ocupa de restul.2 Chiar și cu o remorcă cu masa de până la 2.500 kg1, manevrarea este complet lipsită de efort. 

4MOTION

Tracțiunea în acțiune

În condiții de umiditate sau polei ori pe teren accidentat, tracțiunea integrală opțională 4MOTION se asigură că puterea motorului este distribuită la toate cele patru roți, în funcție de necesitate. Astfel se reduce la minim patinarea roților, iar noul dumneavoastră Tiguan Allspace poate beneficia de tracțiune mai bună pe sol. Utilizând programul electronic pentru profilul de deplasare 4MOTION Active Control dezvoltat special pentru tracțiunea integrală permanentă, caracteristicile de rulare pot fi adaptate optim la suprafața terenului. Acest lucru vă oferă un grad deosebit de ridicat de confort și plăcere la volan.  

Selectarea profilului de deplasare

La fel de flexibil precum stilul dumneavoastră de conducere

Utilizând selectarea opțională a profilului de deplasare, noul Tiguan Allspace se adaptează la stilul dumneavoastră de condus și la condițiile de drum. Nu trebuie decât să selectați profilul de deplasare dorit cu o atingere de deget și sistemul de propulsie, direcția, și chiar și punctele de schimbare a treptelor (cu DSG) vor fi adaptate automat.

- Eco: pentru condus cu economie de combustibil
- Comfort: pentru condus mai relaxat pe drumuri accidentate
- Normal: pentru traseele zilnice din punctul A în punctul B
- Sport: pentru performanțe de condus sportive, la turații corespunzătoare ale motorului
- Individual: pentru opțiunile dumneavoastră de combinații personale
- Offroad: pentru aventuri pe teren denivelat

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen