Rămâneți în emisie

Streaming & Internet

Cu Streaming & Internet 1,2 în noul dumneavoastră Tiguan Allspace, vă puteți bucura de muzica dumneavoastră preferată. Nu trebuie decât să vă autentificați o singură dată cu datele dumneavoastră de acces existente prin intermediul sistemului Infotainment din autovehicul - complet fără dispozitive externe. Iar serviciul Internet Radio1,2 oferă toate avantajele radioului prin internet la dumneavoastră în mașină - astfel încât căutarea și redarea de emisiuni și podcast-uri live este o joacă de copii. Hotspot-ul Wi-Fi integrat1,2 vă oferă de asemenea dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră o conexiune la internet, permițând navigarea pentru până la opt dispozitive.

1 Utilizarea serviciilor de streaming necesită trafic de date pentru clientul persoană fizică (pachete de date prin intermediul unei cartele eSIM sau prin tethering WiFi), iar un cont existent pentru serviciul de streaming în cauză este o premisă necesară.

2 Pachetele de date se pot achiziționa de la partenerul extern de comunicații mobile Cubic Telecom, pentru utilizarea serviciilor Streaming & Internet și a hotspot-ului Wi-Fi. Aceste pachete de date se pot utiliza în numeroase țări europene. Informațiile cu privire la prețuri și țările suportate sunt disponibile la adresa https://vw.cubictelecom.com 

1) Die Nutzung der Streaming-Dienste erfordert ein privates Kunden-Datenguthaben (Datenpakete über eSIM oder WLAN-Tethering) und setzt einen bestehenden Account beim jeweiligen Streaming-Dienst voraus.

2) Für die Nutzung der "Streaming & Internet" Dienste, sowie des WLAN-Hotspots können kostenpflichtige Datenpakete über den externen Mobilfunkpartner "Cubic Telecom" bezogen und im Bereich der Netzabdeckung innerhalb zahlreicher europäischer Länder genutzt werden. Informationen zu Preisen und unterstützten Ländern finden Sie unter https://vw.cubictelecom.com 

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan Allspace

Autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare.
Următoarele imagini cu autovehiculul prezintă echipări opționale.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen