Noua forță propulsoare

IQ.DRIVE „Travel Assist"

Atunci când optați pentru asistența semi-automată la conducere, Travel noul Tiguan Allspace vine echipat și cu volanul capacitiv: datorită unei suprafețe sensibile la atingere, acesta poate detecta dacă autovehiculul este nu numai proverbial "pe mâini sigure". Travel Assist asigură un condus deosebit de confortabil, asistându-vă în situații de deplasare monotone și obositoare1.

- În special pe drumuri expres și autostrăzi aglomerate, Travel Assist vă poate menține pe banda dumneavoastră și la o viteză setată, monitorizând simultan și distanța față de traficul din față.1)
- Atunci când este combinat cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu (DSG), vă puteți relaxa în traficul bară la bară. 

 

1) În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit permanent să anuleze sistemele de asistență, și nu este degrevat sub nicio formă de răspunderea de a conduce autovehiculul cu precauție.

1) Im Rahmen der Grenzen des Systems. Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Tiguan Allspace

Autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare.
Următoarele imagini cu autovehiculul prezintă echipări opționale.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen