Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Tiguan

Preţ de la (incl. TVA)
35.506,-
Puterea motorului (kW)
96 - 142
kW
Puterea motorului (CP)
130 - 193
CP
Consum combustibil
0,4 - 7,0
l/100 km
Consum
16,7
kWh/100 km

O nouă gândire palpitantă.

Mai puternic, mai confortabil și mai conectat ca niciodată - noul Tiguan demonstrează ce poate. Tehnologia inteligentă îi conferă abilități excepționale. Ca SUV dinamic, redefinește ceea ce este posibil.  

Tiguan are numeroase elemente marcante.

IQ.LIGHT - faruri LED matrix (opțional)

Privește în depărtare: lumina inteligentă

 

 

 

 

Sistem de sonorizare Harman Kardon (opțional)

Nu ați auzit niciodată muzica astfel

Spre Infotainment

 

Travel Assist (optional)

Noul manager

Mai multe despre sistemele de asistență

 

Design

Exterior

Exterior excepțional

Noul Tiguan demonstrează ce înseamnă să te reinventezi în permanență. După cum o afirmă în mod clar și designul său futurist. De la proporțiile puternice, la partea frontală dinamică cu liniile sale precise și până la umerii accentuați, silueta sa expresivă îi subliniază și mai mult punctele forte: putere inovatoare, suveranitate și funcționalitate fără compromisuri.

Tiguan R-Line Black Style

Atât de mult stil. Atât de multă distracție.

Caracterul său de o eleganță excepțională este la propriu inscripționat pe fața noului Tiguan R-Line cu pachetul R-Line "Black Style". Grila radiatorului poartă logoul stilat R-Line în două culori. În timp ce cele două baghete exterioare sunt cromate, cele două baghete interioare sunt negru ultralucios. Carcasele negre ale oglinzilor și bandourile geamurilor, împreună cu geamurile laterale și spate fumurii în proporție de 90% reflectă de asemenea această clasă discretă. Toate acestea sunt asortate cu panourile trapezoidale din sticlă neagră și jantele de aliaj de 19" "Valencia" de culoare neagră. Aveți de asemenea posibilitatea de a alege și jantele de aliaj de 20" "Suzuka" de culoare neagră sau modelul "Misano" de culoare neagră cu o suprafață ultra-lucioasă. Aspectul impresionant este complet.

Interior

Interior inovator

Interiorul generos al noului Tiguan este un spațiu pentru cei care gândesc avangardist. Cu ajutorul comenzilor intuitive ale postului de conducere orientat înspre șofer, vă puteți concentra acum exclusiv asupra lucrurilor esențiale. De exemplu, volanul multifuncțional din piele. Sau cockpit-ul digital cu afișajul său TFT color de 26 cm (10,25") disponibil ca echipare standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line. Linia de echipare Life vă oferă dumneavoastră și pasagerului din față scaune confort deosebit de luxoase. Iluminarea interioară cu leduri din față și din spate și iluminarea ambientală* creează o atmosferă plăcută de cea mai bună calitate.

* Echipare standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line; disponibilă la cerere pentru Tiguan Life

Designul luminilor

Privește în depărtare: lumina inteligentă

Modelul Tiguan strălucește în toată splendoarea. Și datorită blocului optic spate cu LED-uri și funcției farurilor LED matrix cu IQ.LIGHT. La modelele Tiguan Elegance și Tiguan R-Line, acestea dispun și de faruri adaptive și sunt completate de asistentul dinamic pentru faza lungă și de noile stopuri. Astfel, în funcție de situația de rulare, segmente LED individuale sunt activate sau dezactivate țintit pentru distribuția luminii. Acest lucru nu vă asigură numai dumneavoastră o călătorie relaxantă, ci și tuturor celorlalți participanți la trafic aflați în fața dumneavoastră sau circulând din sens opus. O altă caracteristică spectaculoasă este semnalizarea dinamică integrată, care indică schimbarea direcției printr-o mișcare luminoasă fluidă.

Iluminatul ambiental

Iluminare ambientală: pentru că fiecare zi este diferită

De acum vă veți vedea modelul Tiguan într-o lumină nouă în fiecare zi, iluminându-vă delicat habitaclul în 30 de culori. Fie că alegeți un ambient cromatic mai rece sau mai cald, în orașul puternic iluminat sau noaptea, pe o șosea întunecată, în funcție de ocazie, creați o atmosferă diferită, adecvată pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră.  Iluminarea ambientală face parte din echiparea standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line, însă este disponibilă la cerere și pentru Tiguan Life.

Jante

Arată bine pentru dumneavoastră: gama de jante pentru Tiguan

Combinația perfectă de anvelope și jante pentru modelul dumneavoastră Tiguan este strict o chestiune de gust. De exemplu, vă plac jantele de aliaj de 20" "Misano", disponibile opțional pentru Tiguan R-Line și Tiguan R-Line "Black Style"?  Suntem siguri că veți face alegerea potrivită.

Mehr erfahren

Sisteme de asistență

 

Travel Assist

Noul manager

Noul Tiguan aduce tehnologia pe șosea, pentru a vă duce mai lin până la destinație. Aceste tehnologii includ sistemul opțional Travel Assist. La o simplă apăsare de buton, acesta oferă confort la conducere* de cea mai înaltă calitate, asistându-vă în situații de conducere monotone sau obositoare.

• În special pe autostradă și pe șosele bine întreținute, Travel Assist poate menține banda de rulare și viteza pentru dumneavoastră și poate monitoriza distanța față de traficul din față.
• În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu (DSG), puteți trece relaxat prin ambuteiaje și situații de deplasare bară la bară.

* În cadrul limitelor sistemului. Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze sistemul de asistență și nu este exonerat de responsabilitatea de a conduce mașina cu atenție.

Emergency Assist

Poate reacționa când dumneavoastră nu o faceți

Sistemul opțional Emergency Assist* intervine în cazul unei urgențe medicale, dacă detectează că șoferul nu mai este activ și încearcă să îl reactiveze.** Dacă acest lucru eșuează, sistemul oprește controlat autovehiculul în cadrul limitelor sistemului și astfel este posibil să poată preveni un accident.

* Disponibil în combinație cu sistemul opțional Travel Assist
** În cadrul limitelor sistemului

Front Assist

Conducere mai anticipativă ca niciodată

Datorită asistentului la frânarea de urgență Front Assist cu funcție de monitorizare a pietonilor, modelul dumneavoastră Tiguan poate ajuta la reducerea gravității unui accident sau, în mod ideal, la evitarea accidentului în cazul unei coliziuni iminente.* Sistemul poate detecta pietoni și autovehicule aflate pe șosea și poate avertiza șoferul în timp util. Dacă șoferul nu reacționează sistemul poate inițializa frânarea de urgență.*

* În cadrul limitelor sistemului.

Sistem proactiv de protecție a ocupanților

Acesta vă permite să vă protejați din toate părțile

Sistemul proactiv de protecție a ocupanților vă protejează, în cadrul limitelor sistemului, în situații critice, cum ar fi coliziuni iminente. Sistemul poate detecta situații în care există un risc ridicat de accident. Apoi, sistemul închide automat geamurile și trapa panoramică glisantă panoramică și tensionează centurile de siguranță ale scaunelor din față, ca măsură de precauție. E bine de știut că așa ceva este posibil. Este și mai bine dacă nu experimentați niciodată o astfel de situație.

Radio și Navigație

Navigație

Vă arată drumul

Sunetul în urechile dumneavoastră. Drumul în fața ochilor dumneavoastră. Cu cele două sisteme de navigație opționale oferite, rămâneți pe traseu și ajungeți bine dispus la destinație.

Mai multe

 

 

Sistem de sonorizare

Nu ați auzit niciodată muzica astfel

Noul sistem de sonorizare opțional impresionant de la Harman Kardon oferă un sunet sofisticat și un design rafinat, elegant. Creat pentru iubitorii sunetului de calitate, care nu doresc numai să audă muzică în timp ce conduc, ci doresc să o savureze. Vă așteaptă sunete înalte echilibrate și un bas precis. Harman oferă un sunet de neînchipuit în modelul dumneavoastră Tiguan.

Mai multe despre noul Tiguan

Aflați ce alte caracteristici și echipări oferă Tiguan.

Linii de echipare

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen