Puteți activa funcțiile în noul Tiguan și la o dată ulterioară.

Personalizare retroactivă: numeroase funcții de la bordul noului Tiguan pot fi actualizate și activate la o dată ulterioară ca funcții We Upgrade*. În acest mod, vă puteți îmbunătăți ulterior sistemul "Ready 2 Discover" transformându-l în sistem de navigație complet și puteți beneficia și de App-Connect (integrarea aplicațiilor de pe smartphone) - wireless pentru Apple CarPlay ™ și Android Auto ™ de la Google - precum și comanda vocală.

*Pentru a utiliza produsele We Upgrade aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, un contract We Connect valabil și identificările de utilizator principal, resp. legătura dintre contul dumneavoastră de utilizator și respectivul autovehicul. De asemenea, autovehiculul dumneavoastră trebuie să dispună de funcțiile tehnice și echiparea hardware necesare pentru We Upgrade. Produsele We Upgrade disponibile pentru un autovehicul specific pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în magazinul online din sistemul infotainment. Pentru produse contra cost, trebuie să accesați magazinul virtual We Connect https://shop.volkswagen-we.com și să salvați o modalitate de plată. Funcțiile We Upgrade achiziționate și activate rămân asociate autovehiculului și nu pot fi transferate în alte autovehicule.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen