Puteți activa funcțiile în noul Tiguan și la o dată ulterioară.

Personalizare retroactivă: numeroase funcții de la bordul noului Tiguan pot fi actualizate și activate la o dată ulterioară ca funcții We Upgrade*. În acest mod, vă puteți îmbunătăți ulterior sistemul "Ready 2 Discover" transformându-l în sistem de navigație complet și puteți beneficia și de App-Connect (integrarea aplicațiilor de pe smartphone) - wireless pentru Apple CarPlay ™ și Android Auto ™ de la Google - precum și comanda vocală.

*Pentru a utiliza produsele We Upgrade aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, un contract We Connect valabil și identificările de utilizator principal, resp. legătura dintre contul dumneavoastră de utilizator și respectivul autovehicul. De asemenea, autovehiculul dumneavoastră trebuie să dispună de funcțiile tehnice și echiparea hardware necesare pentru We Upgrade. Produsele We Upgrade disponibile pentru un autovehicul specific pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în magazinul online din sistemul infotainment. Pentru produse contra cost, trebuie să accesați magazinul virtual We Connect https://shop.volkswagen-we.com și să salvați o modalitate de plată. Funcțiile We Upgrade achiziționate și activate rămân asociate autovehiculului și nu pot fi transferate în alte autovehicule.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen