Vă arată drumul  

 

Navigație Discover Pro

Un lider deschide drumurile. Sistemul de navigație Discover Pro.

Pentru cei care doresc și mai mult: sistemul opțional de navigație Discover Pro.

 • Toate informațiile pot fi afișate pe ecranul din cockpit-ul digital
 • Sistemul poate fi operat prin comenzi vocale fără comenzi speciale
 • Ecran tactil TFT color de 23,4 cm (9,2") acoperit cu sticlă, senzor de proximitate și control prin gesturi
 • Radio FM radio și antenă diversity pentru recepție radio optimă prin DAB+
 • Opt difuzoare cu putere de 4 x 20 W
 • Recunoașterea indicatoarelor rutiere
 • Interfață opțională "Confort" pentru telefonul mobil, care poate fi asociat prin Bluetooth (permite încărcare wireless și conexiune wireless cu antena externă pentru recepție mai bună)
 • Streaming & Internet*
 • App-Connect, incl. App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay™ și Android Auto™ de la Google**
 • Compatibil MP3, AAC și WMA
 • Trei interfețe USB (tip C)
 • Memorie liberă disponibilă de 10 GB
 • Material cartografic instalat pentru Europa***

• pregătire pentru trei ani de utilizare gratuită pentru We Connect Plus, incl. We Connect*

* Pentru a utiliza serviciile We Connect aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect cu numele dumneavoastră de utilizator și parola. Trebuie să încheiați de asemenea un contract separat We Connect sau We Connect Plus cu Volkswagen AG online. Pentru We Connect Plus aveți la dispoziție 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a-l înregistra pe portal.volkswagen-we.com și a utiliza serviciile pe întreaga durată a perioadei de gratuitate agreate.

Utilizarea serviciilor mobile online de la We Connect este posibilă prin intermediul unei conexiuni la internet integrate. Costurile pentru traficul de date generate pe teritoriul Europei sunt acoperite de către Volkswagen AG în limitele acoperirii rețelei, cu excepția serviciilor Streaming & Internet. Pentru serviciile Streaming & Internet și hotspot-ul WLAN, se pot obține pachete de date la tarif fix de la partenerul mobil extern Cubic Telecom, care se pot utiliza în limita acoperirii oferite de rețea în numeroase țări europene. Veți găsi informațiile cu privire la prețuri și țările suportate la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, este posibilă utilizarea de radio prin internet, radio hibrid și streaming media prin intermediul unui dispozitiv mobil (de exemplu, un smartphone) care poate funcționa ca hotspot mobil WLAN. În acest caz, serviciile aferente sunt disponibile numai cu un contract de telefonie mobilă încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă și numai în cadrul acoperirii rețelei mobile. În funcție de tarifele dumneavoastră de telefonie mobilă, recepționarea de date de pe internet poate genera costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming), în special dacă utilizați Car-Net în afara țării.

Pentru a utiliza aplicația gratuită We Connect aveți nevoie de un smartphone cu iOS sau sistem de operare Android adecvat și o cartelă SIM cu opțiune de trafic de date prin intermediul unui contract de telefonie mobilă existent sau unul care urmează să fie încheiat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă. Disponibilitatea individuale serviciilor We Connect și We Connect Plus descrise în pachete poate varia în funcție de țară. Serviciile sunt disponibile pe respectiva perioadă contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut sau reziliate pe durata contractului. Puteți obține informații suplimentare la adresa portal.volkswagen-we.com sau de la dealerul dumneavoastră Volkswagen. Pentru informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonie mobilă, contactați furnizorul dumneavoastră.
** Disponibil numai cu radiourile "Composition", "Composition Colour" și "Composition Media" sau sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Pro". App-Connect include tehnologiile MirrorLink®, Apple CarPlay™ și Android Auto™. În acest context, vă rugăm să aveți în vedere și faptul că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate trei tehnologiile și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia de la țară la țară. Informații cu privire la compatibilitatea smartphone-urilor pot fi găsite pentru Apple CarPlay™ la adresa https://www.apple.com/ie/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la adresa https://www.android.com/intl/en_ie/auto/ și pentru MirrorLink® la adresa https://mirrorlink.com/.

*** Germania, Italia, Croația (parțial), Liechtenstein, Malta (parțial), Austria, Polonia (parțial), San Marino, Elveția, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă, Ungaria, Orașul Vatican. Material cartografic suplimentar și actualizări se pot găsi la adresa www.volkswagen.de

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen