Depozitarea bagajelor, simplificată.

Scenariul clasic: Sunteți în fața portbagajului, cu nenumărate bagaje și fără nicio mână liberă pentru a-l deschide. Cu funcția opțională Easy Open vă puteți folosi piciorul, deoarece sistemul detectează automat cheia mașinii în buzunarul dumneavoastră. O mică mișcare sub partea din spate a mașinii și hayonul se deschide. La fel de impresionant este și faptul că, datorită conceptului inteligent de pliere individuală a spătarelor banchetei spate, portbagajul are un volum de până la 1.655 litri1).

1) Poate varia în funcție de echipare și de combinația dintre motor și grupul de propulsie.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen