Depozitarea bagajelor, simplificată.

Scenariul clasic: Sunteți în fața portbagajului, cu nenumărate bagaje și fără nicio mână liberă pentru a-l deschide. Cu funcția opțională Easy Open vă puteți folosi piciorul, deoarece sistemul detectează automat cheia mașinii în buzunarul dumneavoastră. O mică mișcare sub partea din spate a mașinii și hayonul se deschide. La fel de impresionant este și faptul că, datorită conceptului inteligent de pliere individuală a spătarelor banchetei spate, portbagajul are un volum de până la 1.655 litri1).

1) Poate varia în funcție de echipare și de combinația dintre motor și grupul de propulsie.

 

Kann je nach Ausstattung und Motor-Getriebekombination variieren.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen