Creat pentru oamenii cu profil.

Noul dumneavoastră Tiguan vă recunoaște și, după prima autentificare în autovehicul folosind ID-ul dumneavoastră Volkswagen, în funcție de linia de echipare, activează automat profilul dumneavoastră personal de conducere, de la poziția scaunului la iluminare și climatizarea confortabilă. Acest profil poate fi transferat cu ușurință către alte autovehicule compatibile, oferind astfel confort maxim pentru utilizatorii alternativi ai noului dumneavoastră Tiguan.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen