Vă face aplicațiile și mai bune.

Sistemul opțional App-Connect servește utilizării de aplicații și conținut în mod confortabil.* Muzica, știrile, hărțile sau cărțile audio sunt transferate pe afișajul sistemului infotainment, permițându-vă să le controlați din câmpul dumneavoastră vizual. Există trei interfețe posibile pentru conectarea de smartphone-uri: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink®. Apple CarPlay™ și Android Auto™ de la Google sunt deosebit de comode datorită conexiunii wireless pentru utilizarea sistemelor de navigație Discover Media și Discover Pro, precum și a radioului Ready 2 Discover.


* App-Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerile, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul călătoriei. În acest context, vă rugăm să țineți cont și de faptul că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate trei tehnologiile și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia de la țară la țară. Puteți găsi informații despre compatibilitatea smartphone-urilor la adresa www.volkswagen.de/mobiltelefon, și suplimentar pentru Apple CarPlay™ la adresa https://www.apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android
Auto™ la adresa https://www.android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la adresa https://mirrorlink.com/.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen