Vă face aplicațiile și mai bune.

Sistemul opțional App-Connect servește utilizării de aplicații și conținut în mod confortabil.* Muzica, știrile, hărțile sau cărțile audio sunt transferate pe afișajul sistemului infotainment, permițându-vă să le controlați din câmpul dumneavoastră vizual. Există trei interfețe posibile pentru conectarea de smartphone-uri: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink®. Apple CarPlay™ și Android Auto™ de la Google sunt deosebit de comode datorită conexiunii wireless pentru utilizarea sistemelor de navigație Discover Media și Discover Pro, precum și a radioului Ready 2 Discover.


* App-Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerile, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul călătoriei. În acest context, vă rugăm să țineți cont și de faptul că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate trei tehnologiile și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia de la țară la țară. Puteți găsi informații despre compatibilitatea smartphone-urilor la adresa www.volkswagen.de/mobiltelefon, și suplimentar pentru Apple CarPlay™ la adresa https://www.apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android
Auto™ la adresa https://www.android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la adresa https://mirrorlink.com/.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen