Un microclimat plăcut pentru toată lumea.

Pasagerii dumneavoastră preferă răcoarea, dar dumneavoastră vă place căldura? Controlul pe trei zone permite reglarea temperaturilor pe partea șoferului, partea pasagerului față și pentru locurile din spate independent unele de altele. Începând cu versiunea Tiguan LIFE, puteți regla foarte comod sistemul de climatizare intuitiv, operat tactil Climatronic, din câmpul dumneavoastră vizual. Sistemul de climatizare Air Care Climatronic poate chiar mai multe: Viteza de ventilație poate fi redusă automat în funcție de viteza de deplasare și de alți parametri, pentru a reduce zgomotul produs de climatizare. Filtrul cu carbon activ ține pasagerii nedoriți precum polenul, sporii, praful fin și alți alergeni la distanță. Iar la activarea instalației de spălare a parbrizului sau la cuplarea treptei marșarier, sistemul comută automat în modul de recirculare a aerului, asigurând un microclimat confortabil.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Volkswagen Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen