Un microclimat plăcut pentru toată lumea.

Pasagerii dumneavoastră preferă răcoarea, dar dumneavoastră vă place căldura? Controlul pe trei zone permite reglarea temperaturilor pe partea șoferului, partea pasagerului față și pentru locurile din spate independent unele de altele. Începând cu versiunea Tiguan LIFE, puteți regla foarte comod sistemul de climatizare intuitiv, operat tactil Climatronic, din câmpul dumneavoastră vizual. Sistemul de climatizare Air Care Climatronic poate chiar mai multe: Viteza de ventilație poate fi redusă automat în funcție de viteza de deplasare și de alți parametri, pentru a reduce zgomotul produs de climatizare. Filtrul cu carbon activ ține pasagerii nedoriți precum polenul, sporii, praful fin și alți alergeni la distanță. Iar la activarea instalației de spălare a parbrizului sau la cuplarea treptei marșarier, sistemul comută automat în modul de recirculare a aerului, asigurând un microclimat confortabil.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Volkswagen Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen