Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ID.7 Tourer

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie - autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare Gehe zurück

Pentru un plus de libertate

Noul ID.7 Tourer convinge prin designul său, în combinație cu un portbagaj spațios. Cu capacitatea sa generoasă de încărcare și funcția practică "Easy Open/Close", acest ID. complet electric setează noi standarde în ceea ce privește confortul și funcționalitatea.

Detaliile noului ID.7 Tourer

Configurează noul tău ID.7

În funcție de dorințele și nevoile tale, îți poți configura noul tău ID.7 în mod ideal. Alege aici în primul pas linia de echipare, vopseaua și jantele. În pasul al doilea, îți poți echipa noul ID.7 cu interiorul, elementele de design, sistemele de asistență și accesoriile potrivite.

Conectivitate: Conexiunea digitală cu noul tău ID.7

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen îți oferă mai mult confort și divertisment. Conectarea modelului tău ID.7 Tourer la internet și cu smartphone-ul tău te ajută să ajungi mai relaxat la destinație - tu nu mai trebuie decât să conduci.

Familia noastră ID. Modele Test drive sau configurare imediată?

Pe aici spre modelele noastre ID.

Dorești să cunoști modelele noastre complet electrice ID. mai îndeaproape? Atunci stabilește un test drive la un partener comercial din apropierea ta. Sau utilizează configuratorul nostru online, pentru a crea modelul ID. la care visezi.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen