Asistent vocal

Spuneți-i modelului dumneavoastră ID. „Salut!”

Nu vă mai lăsați distras de butoane atunci când conduceți. Păstrați-vă privirea asupra carosabilului și controlați foarte simplu, prin comanda vocală intuitivă de ultimă generație, funcții esențiale ale modelului dumneavoastră ID., de exemplu, radioul, sistemul de navigație opțional sau telefonul dumneavoastră. Nu trebuie decât să spuneți "Salut Volkswagen!" și asistentul dumneavoastră digital vă va înțelege. Spuneți "Salut Volkswagen, mâinile mele sunt reci" și veți activa încălzirea în volan, iar duzele de ventilație inteligente ale sistemului de climatizare direcționează în mod specific aer cald spre mâinile dumneavoastră. Asistentul dumneavoastră digital vă poate oferi, în funcție de situație, chiar și propuneri de utilizare, recomandându-vă o anumită listă de redare sau o variantă de ocolire a unui ambuteiaj.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen