Concept habitaclu

Experiență confortabilă

Noul ID.7 oferă un spațiu extins pentru până la cinci pasageri și transmite, datorită materialelor premium și funcțiilor precum iluminatul ambiental sau trapa panoramică cu reglare electrică a intensității luminii, caracterul de Lounge al unei limuzine din clasa superioară cu un spațiu deosebit de generos - chiar și în rândul de scaune din spate. Iar în portbagajul mai mare de 500 de litri au loc mai mult decât cele strict necesare. 

Materialele din habitaclul noului ID.7 sunt în mod standard fără produse de origine animală și, în același timp, includ un procent mare de materiale reciclate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen