Design exterior de limuzină

Funcționalitate în cea mai bună formă

Designul elegant al modelului ID.7 este definit de partea frontală proiectată aerodinamic și linia descendentă a plafonului, care amintește de un model fastback. Grilajele de ventilație din partea frontală permit aerului să treacă ghidat prin lateralul autovehiculului, spre spate. Astfel se formează un Air Curtain, care atenuează curentul de aer din lateralul autovehiculului. Plafonul descendent contribuie la faptul că la modelul ID.7 se obține un coeficient de rezistență aerodinamică foarte bun (valoare cW) de numai 0,237 - pentru mai puțin consum de energie și autonomii mai mari.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen