Plug & Charge

Încărcare confortabilă

Acum, încărcarea cu curent a modelului dumneavoastră Volkswagen ID. devine și mai confortabilă: cu Plug & Charge¹, noul standard pentru încărcare comodă². Trebuie doar să mergeți la stația de încărcare Plug & Charge³ și să cuplați cablul. Autentificarea, încărcarea, decontarea au loc automat. Și dumneavoastră vă continuați relaxat drumul. 

Mai multe despre Plug & Charge

În calitate de utilizator principal, puteți utiliza funcția Plug & Charge la modelul dumneavoastră ID. începând cu versiunea software 3.1, în măsura în care ați încheiat un contract We Connect și acesta este activat. Tariful dumneavoastră potrivit We Charge Go sau We Charge Plus îl puteți alege din aplicația We Connect ID. Sunt de asemenea posibile și alte tarife compatibile Plug & Charge.

Autovehiculele care dispun de software în versiunea SW 3.1 sau mai recentă, sunt deja pregătite pentru funcția "Plug & Charge" din fabrică. Vom informa imediat ce această funcție va fi disponibilă și pentru autovehicule ID. cu o versiune software anterioară SW 3.1 din fabrică.

Plug & Charge se poate utiliza la stațiile de încărcare echipate tehnic în acest sens în baza unui contract de încărcare al unui furnizor de curent de încărcare. Imediat ce autovehiculul este conectat cu stația de încărcare prin intermediul cablului de încărcare, acesta începe o comunicație criptată și sigură, conform ISO 15118. Pentru ca Plug & Charge să poată fi utilizat, serviciul trebuie să fie activ. Fie din sistemul Infotainment, fie din aplicația We Connect ID. serviciul poate fi activat, respectiv dezactivat. Totodată, datele de localizare trebuie să fie activate din setările de confidențialitate ale autovehiculului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen