Iluminare ambientală

Lumină pentru aproape orice stare de spirit

Oferiți-i modelului dumneavoastră ID. mai multă personalitate. Pentru aceasta, alegeți din zece culori ambientale standard (opțional sunt disponibile 30 de culori) și faceți habitaclul să lumineze delicat. 

Ambianța luminoasă deosebită este asigurată de decorurile iluminate din planșa de bord, capitonajele ușilor, compartimentul pentru telefonul mobil. Iluminare mai rece sau mai caldă - alegerea este a dumneavoastră.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen