Asistent la parcare

„Park Assist Plus”

Modelul dumneavoastră Volkswagen cu asistentul opțional pentru parcare "Park Assist Plus" nu numai că vă poate spune din mers dacă un spațiu de parcare este suficient de mare - ci poate și parca pentru dumneavoastră.¹

La o viteză de până la 40 km/h, "Park Assist Plus" caută permanent locuri de parcare longitudinale adecvate. La o viteză de până la 20 km/h, el caută și locuri de parcare transversale. Dacă ați ales unul dintre locurile de parcare găsite, porniți procedura de parcare. Respectiva manevră de parcare poate fi executată de către "Park Assist Plus" pentru dumneavoastră¹. Dumneavoastră nu trebuie decât să supravegheați procedura de parcare și să interveniți dacă este cazul. 

Însă "Park Assist Plus" poate chiar mai mult. Din locuri de parcare longitudinale poate să și iasă. Vă poate ajuta și în cazul unei manevre de parcare eșuate, finalizând procedura pentru dumneavoastră¹.

Funcție de memorie pentru asistentul la parcare "Park Assist Plus"

Dacă alegeți "Park Assist Plus" cu funcție de memorie, vă puteți învăța acum modelul Volkswagen și manevre de parcare individuale. De exemplu, pentru a parca într-un loc de parcare acoperit, sau într-un garaj. Trebuie să vă parcați modelul Volkswagen o singură dată și să salvați procedura de parcare. Apoi, modelul dumneavoastră Volkswagen va putea repeta independent manevra de parcare învățată. Trebuie doar să supravegheați procedura și eventual să interveniți.¹

În cadrul limitelor sistemului, șoferul trebuie să fie permanent pregătit să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu prudență.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen