Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul complet electric ID.5

 1. 1.

  Reprezentările din imagini pot să difere față de starea de livrare. Gehe zurück

 2. 2.

  Următoarele imagini ale autovehiculului prezintă echipări opționale. Gehe zurück

Modelul complet electric ID.5

 1. 1.

  Reprezentările din imagini pot să difere față de starea de livrare. Gehe zurück

 2. 2.

  Următoarele imagini ale autovehiculului prezintă echipări opționale. Gehe zurück

Forma elegantă a eficienței

Cu performanța sa electrică puternică și o siluetă grațioasă, noul ID.5 reprezintă cu succes o simbioză modernă între SUV și coupé. Cu capabilitate de actualizare Over-the-Air și pregătit să redefinească mobilitatea electrică.

Design exterior elegant de coupé

Noul ID.5 impresionează cu o formă futuristă care îmbină punctele forte ale unui SUV cu silueta aerodinamică a unui coupé - fără niciun compromis. 

Mai multe despre design

Încărcare inteligentă

Cu un conținut net standard de energie al bateriei de 77 kWh (ID.5 Pro consum de curent în regim mixt în kWh/100 km: xx,x; emisii de CO2 în regim mixt în g/km: 0; clasă de eficiență: A+++. ID.5 Pro Performance consum de curent în regim mixt în kWh/100 km: xx,x; emisii de CO2 în regim mixt în g/km: 0; clasă de eficiență: A+++.), ID.5 încarcă atât rapid (cu până la 135 kW (CC)), cât și inteligent în viitor.

Mai multe despre încărcarea inteligentă

Design interior spațios

Interiorul cu spațiu deschis, proiectat inteligent și generos, vă oferă mai multă libertate și mai mult spațiu pentru ceea ce este important. 

Mai multe despre interior

Exterior

IQ.LIGHT

Apariție într-o lumină strălucitoare

Noul ID.5 poate străluci opțional cu o trăsătură care îl scoate în evidență de la prima privire: inovatorul sistem IQ.LIGHT. Tehnologia de matrice a acestui sistem permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără orbirea celorlalți participanți la trafic1. O bandă luminoasă elegantă se întinde între farurile LED matrix cu formă atrăgătoare și logoul Volkswagen. Și ceea ce impresionează în partea din față trebuie bineînțeles să se regăsească și în spate: pachetul include blocurile optice spate opționale 3D LED cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția dorită printr-o mișcare luminoasă fluidă.

Trapă panoramică rabatabilă

Perspective celeste

Trapa panoramică rabatabilă opțională este o caracteristică ce atrage privirile, cu suprafața sa vitrată enormă, care se extinde practic pe întreaga lățime a plafonului. Și mai atrăgătoare: o perspectivă fără limite asupra cerului. Geamul fumuriu asigură de asemenea temperaturi plăcute în autovehicul. Jaluzeaua protejează împotriva razelor puternice ale soarelui și poate fi controlată de exemplu foarte comod, prin comandă vocală. Spuneți "Hello ID., arată-mi stelele" și jaluzeaua se deschide.

Dispozitiv de remorcare

Pentru toți cei care vor să miște ceva

Aveți nevoie să transportați echipament suplimentar? Cârligul de remorcare disponibil opțional pivotează electric la o apăsare de buton, pentru a crea mai mult spațiu pentru lucrurile care vă ajută să treceți cu bine fiecare zi. Proiectat pentru sarcini de până la 750 kg (fără sistem de frânare) sau până la 1.200 kg1 (cu sistem de frânare), puteți transporta numeroase și diverse lucruri cu modelul dumneavoastră ID.5, cum ar fi o remorcă pentru cai sau un caiac. În călătoriile în care nu aveți nevoie de dispozitivul de remorcare, îl puteți plia ascuns, sub bara de protecție, în doar câțiva pași simpli. 

Aruncați o privire asupra noului ID.5

Interior

Iluminatul ambiental

Lumină pentru aproape orice stare de spirit

Oferiți modelului dumneavoastră ID.5 mai multă personalitate. Alegeți din zece culori standard (30 de culori sunt posibile opțional) și luminați delicat interiorul autovehiculului, inclusiv panoul de bord, suportul pentru telefon mobil și ușile. Lumină mai rece sau caldă - alegerea este exclusiv a dumneavoastră.

Display Head-up cu realitate augmentată

Navigație la nivel de pionierat

În noul ID.5, aveți o perspectivă asupra tuturor lucrurilor care contează. Head-up displayul opțional cu realitate augmentată proiectează informații importante direct în câmpul dumneavoastră vizual, pe parbriz. Datorită tehnologiei cu realitate augmentată, puteți vedea informațiile de navigație exact acolo unde trebuie să vă îndreptați sau să virați. Înseamnă că ajungeți la destinație mai relaxat, fără a vă lua privirea de la șosea.

Tehnologie

Travel Assist cu swarm data

Vă menține pe banda de rulare. Și pe ceilalți la distanță.

Cu sistemul opțional Travel Assist cu swarm data, aveți la bord un sistem de asistență deosebit de util. 

Travel Assist cu swarm data vă poate menține pe bandă, poate păstra distanța față de autovehiculul din față și se poate asigura de asemenea că autovehiculul menține viteza maximă pe care ați setat-o. (1)

Pentru aceasta, printre altele utilizează sistemul de ghidare adaptivă pe bandă. Acest sistem menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii sale de rulare. Travel Assist cu swarm data se adaptează la stilul dumneavoastră de conducere și poate menține de asemenea autovehiculul mai în stânga sau dreapta pe bandă, în loc să îl mențină exact în centru. (1) 

Travel Assist cu swarm data poate de asemenea asista activ la schimbarea benzii pe autostradă, dacă se dorește.(1)

Dacă sunt disponibile mass location data, Travel Assist cu swarm data trebuie să recunoască numai unul dintre marcajele de delimitare a benzii pentru a menține autovehiculul pe bandă, de exemplu, pe drumuri naționale fără bandă de marcaj centrală. (1)

Travel Assist cu swarm data dispune și de tempomat predictiv și o funcție de asistență în viraje. Aici, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitele de viteză de pe parcursul șoselei (curbe, sensuri giratorii etc.).(1)

Actualizări Over-the-Air

Pionierat. Și actualizare.

Actualizările sporesc funcționalitatea sistemelor digitale din modelul dumneavoastră ID.5. Datorită actualizărilor Over-the-Air, acesta poate actualiza sistemele complet automat peste noapte, de exemplu imediat ce confirmați actualizarea în sistemul dumneavoastră Infotainment. Aceasta înseamnă că modelul dumneavoastră ID.5 este întotdeauna la zi și vă furnizează noi funcții în autovehicul.

Park Assist Plus cu funcție de memorie

Serviciul dumneavoastră de parcare personal

Dacă alegeți Park Assist Plus cu funcție de memorie, vă puteți învăța modelul ID.5 GTX manevre de parcare foarte individuale. De exemplu, pentru a parca într-un carport sau garaj. Pentru aceasta, nu trebuie decât să vă parcați dumneavoastră modelul ID.5 o singură dată și să salvați procedura de parcare. Apoi, modelul dumneavoastră ID.5 poate repeta singur manevra de parcare învățată. Tot ce mai trebuie să faceți apoi este să monitorizați operațiunea.(1), (2), (3)
Cu opționalul Park Assist Plus modelul dumneavoastră ID.5 vă poate spune dacă un loc de parcare este suficient de mare, atunci când treceți pe lângă el, dar poate și parca pentru dumneavoastră.(1)(2)
Până la o viteză de 40 km/h, Park Assist Plus caută continuu locuri de parcare paralelă adecvate. Caută de asemenea spații de parcare transversale până la o viteză de 20 km/h. Puteți începe procedura de parcare după alegerea unuia dintre locurile de parcare găsite. Park Assist Plus poate efectua respectiva manevră de parcare pentru dumneavoastră. (1)(2) Tot ce mai trebuie să faceți este să monitorizați procedura de parcare și să interveniți dacă este necesar.
Însă Park Assist Plus poate face chiar mai mult. Poate de asemenea să iasă din locurile de parcare paralele. Vă poate de asemenea ajuta în timpul unei manevre de parcare eșuate, finalizând procedura pentru dumneavoastră.(1)(2)

Sound electronic al motorului / experiență de conducere

Această mașină are un sound nou

Cât de silențios este un autovehicul electric depinde complet de autovehiculul în cauză. Pentru a face traficul rutier mai sigur, modelul dumneavoastră ID.5 este mai silențios în interior și ușor mai zgomotos în exterior, până la o viteză de 30 km/h. Acest lucru asigură faptul că este observat mai ușor de către pietoni. Compoziția futuristă îi subliniază identitatea vizionară și, în același timp, servește drept sunet de autovehicul generat artificial, astfel încât propulsia electrică, practic silențioasă, să poată fi auzită de către pietoni și bicicliști.

Informații suplimentare sunt disponibile aici

Sistem de propulsie

Performanță sustenabilă pentru plăcerea de a conduce

Noul ID.5 asigură faptul că practic fiecare călătorie este palpitantă. Deoarece motorul său electric își dezvoltă puterea dinamic de la bun început și cu cuplul maxim. Și asigură că faceți un pas mare pe drumul înspre o amprentă de carbon mai redusă.

Pompă de căldură și manager autonomie

Suport la temperaturi scăzute: pompa de căldură a modelului ID.5

În noul ID.5 complet electric, o pompă de căldură opțională asigură o încălzire a habitaclului cu utilizarea eficientă a energiei. Energia economisită astfel are un efect pozitiv asupra autonomiei.

Noul planificator de traseu al familiei ID. vă asistă în deplasările zilnice, planificând puncte de încărcare preferate pe traseul dumneavoastră de navigație și optimizând inteligent atât traseul, cât și timpii de încărcare necesari. După cum puteți vedea, multe lucruri devin mai ușoare datorită tehnologiilor inovatoare.

Mai multe despre pompa de caldură

Încărcare la domiciliu cu încărcătorul ID.

Stația dumneavoastră de încărcare la domiciliu: încărcătorul ID.

Cu încărcătorul ID. 1,2 aveți un punct de încărcare la dumneavoastră acasă. Acesta vă permite să vă urcați dimineața în modelul dumneavoastră ID.5 încărcat și să începeți ziua plin de energie. Încărcare în timp ce dormiți, ca să spunem așa. ID. Încărcătorul ID. este disponibil în trei versiuni cu conectivitate și inteligență tot mai mare: dacă este necesar, este disponibil și cu Wi-Fi, 4G și un contor de electricitate integrat. Funcțiile inteligente ale încărcătoarelor ID. pot fi controlate prin We Charge din aplicația We Connect ID.

Serviciul de instalare1 face de asemenea lucrurile cât mai comode posibil pentru dumneavoastră - de la verificarea prealabilă online gratuită până la instalarea efectivă. Pe scurt, o soluție care vă scapă de griji, dintr-o singură sursă. Bineînțeles, puteți opta de asemenea pentru instalarea încărcătorului ID. de către electricianul dumneavoastră. Puteți comanda varianta dorită de încărcător ID. și serviciul de instalare comod, online sau direct, de la reprezentanța dumneavoastră Volkswagen.

Încărcare la drum cu We Charge

Încărcarea simplificată

De acum, sunt mult mai puține lucruri la care trebuie să vă gândiți. We Charge vă oferă acces la una dintre cele mai mari rețele de încărcare 1 și cu cea mai rapidă creștere din Europa, inclusiv la întreaga rețea de încărcare rapidă IONITY. Șoferii de modele ID. pot alege dintr-o gamă de tarife atrăgătoare pentru încărcare, gândite pentru toată lumea, de la șoferii ocazionali la șoferii frecvenți, pentru a vă bucura de avantaje exclusive de preț. Tarifele de încărcare2 și cardul de încărcare2 gratuit se pot comanda prin intermediul aplicației We Connect ID.3.

Puteți afla mai multe despre We Charge aici

Conectivitate

Mai mult decât numai biți și octeți

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen vă oferă mai mult confort, mai multă siguranță și mai mult divertisment. Conectarea modelului dumneavoastră ID.5 la internet și la smartphone-ul dumneavoastră vă duce la destinație mai relaxat - tot ce trebuie să faceți este să conduceți.

Mai multe despre conectivitate

Accesorii ID.5

Accesorii ID. 5

De la transport la stil de viață - vă prezentăm o selecție a produselor disponibile pe care le puteți configura direct în modelul dumneavoastră. Bucurați-vă la maximum de modelul dumneavoastră ID.5.

Spre accesoriile pentru ID.5

Service pentru modelul dumneavoastră ID.5

Pe această pagină veți găsi informații utile pe subiectele întreținere și inspecție pentru modelul dumneavoastră ID.5. Aflați aici când trebuie efectuate lucrări de service pentru mașina dumneavoastră și citiți mai multe despre volumul inspecțiilor.

Cunoașteți deja anvelopele noastre +? Modelul dumneavoastră ID.5 le are deja montate din fabrică, ca echipare standard. Puteți găsi toate avantajele și informații suplimentare aici.

Mai multe despre service 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen