Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Modelul complet electric ID.5 GTX cu sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Sustenabil de impresionant

Sistem de tracțiune integrală cu motor dual, design atletic de coupé și o accelerare care vă va tăia respirația: performanță electrică sportivă într-un ID. care îmbină perfect condusul responsabil și plăcerea la volan. 

Sistem de tracțiune integrală cu motor dual

Plăcerea condusului sportiv pentru toți cei care își doresc ocazional să meargă pe drumuri nebătătorite spre destinații care nu pot fi atinse pe un drum asfaltat. ID.5 GTX accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,3 secunde. 

Mai multe despre sistemul de tracțiune integrală cu motor dual

Design de coupé

Designul său puternic nu este tot ceea ce face noul ID.5 GTX să iasă în evidență. Detaliile îi subliniază de asemenea caracterul sportiv.

Mai multe despre designul de coupé

Design interior spațios

Interiorul cu spațiu deschis, proiectat inteligent și generos, vă oferă mai multă libertate și mai mult spațiu pentru ceea ce este important. 

Mai multe despre designul interior spațios

Exterior

IQ.LIGHT

Comunicare clară

Noul ID.5 GTX poate străluci opțional cu o trăsătură originală care îl scoate în evidență de la prima privire:  inovatorul sistem IQ.LIGHT. Tehnologia de matrice a acestui sistem permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără orbirea celorlalți participanți la trafic⁠1. O bandă luminoasă elegantă se întinde între farurile LED matrix cu formă atrăgătoare și logoul Volkswagen. Și ceea ce impresionează în partea din față trebuie bineînțeles să se regăsească și în spate: pachetul include blocurile optice spate opționale 3D LED cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția dorită printr-o mișcare luminoasă fluidă. 

Designul de culori

Joaca cu contrastele

Noul ID.5 GTX vă oferă numeroase moduri de a străluci la exterior - de exemplu, prin culoarea aleasă individual de dumneavoastră. Aceasta oferă autovehiculului dumneavoastră o notă foarte personală, în timp ce finisajul cu vopsea metalizată Kings Red disponibil opțional subliniază în mod special caracterul sportiv al acestui SUV inovator. Semnătura cromatică plină de contraste stabilește de asemenea o legătură clară cu familia GTX. Împreună cu plafonul în culoarea contrastantă negru, cadrul plafonului de culoare antracit creează un aspect impresionant.

Trapă panoramică rabatabilă

Perspective celeste

Trapa panoramică rabatabilă opțională este o caracteristică ce atrage privirile, cu suprafața sa vitrată enormă, care se extinde practic pe întreaga lățime a plafonului. Și mai atrăgătoare: o perspectivă fără limite asupra cerului. Geamul fumuriu asigură de asemenea temperaturi plăcute în autovehicul. Jaluzeaua protejează împotriva razelor puternice ale soarelui și poate fi controlată de exemplu foarte comod, prin comandă vocală. Spuneți "Hello ID., arată-mi stelele" și jaluzeaua se deschide.

Designul luminilor

Apariție într-o lumină strălucitoare

Noul ID.5 GTX impresionează cu o semnătură luminoasă unică. Elementul central este o bandă luminoasă elegantă între farurile LED matrix cu formă atrăgătoare și logoul Volkswagen. Farurile LED matrix vă întâmpină imediat ce vă descuiați modelul ID.5 GTX sau vă apropiați de el. Bara de protecție față cu finisajul său cu vopsea ultra-lucioasă are de asemenea propria semnătură luminoasă în prizele de aer. Mânerele iluminate ale ușilor, precum și blocurile optice spate 3D LED standard cu semnalizatoare dinamice și animații selectabile plasează designul sportiv într-o nouă lumină. Mânerele interioare ale ușilor, iluminate ca standard, finisează designul de lumini.

Greutate maximă remorcă crescută

Pentru toți cei care vor să miște ceva

Hobby-ul dumneavoastră necesită mult echipament? Nicio problemă, deoarece ID.5 GTX este disponibil cu un dispozitiv de remorcare pliabil electric. Datorită sistemului de tracțiune integrală cu motor dual, acesta este proiectat pentru sarcini de până la 1.400 kg (cu sistem de frânare)1. Dacă dispozitivul de remorcare nu este utilizat, acesta poate fi pliat la loc sub bara de protecție.

Aruncați o privire asupra noului ID.5 GTX

Tehnologie

Direcție progresivă și tren de rulare sport

O conexiune sportivă

GTX înseamnă performanță electrică ce taie respirația și vă va captiva. Însă, mai presus de orice, înseamnă sportivitate. Doriți să stăpâniți cu adevărat șoseaua? Noul ID.5 GTX face posibil acest lucru. Acesta poate fi echipat opțional cu tren de rulare sport, cu reglare deosebit de fermă a arcurilor, amortizoarelor și barelor stabilizatoare. Direcția progresivă opțională asigură manevrabilitate îmbunătățită și o senzație deosebit de directă la condus, în special pentru stiluri de conducere sportive sau pe șosele cu viraje.

Travel Assist cu swarm data

Vă menține pe banda de rulare. Și pe ceilalți la distanță.

Cu sistemul opțional Travel Assist cu swarm data, aveți la bord un sistem de asistență deosebit de util. 

Travel Assist cu swarm data vă poate menține pe bandă, poate păstra distanța față de autovehiculul din față și se poate asigura de asemenea că autovehiculul menține viteza maximă pe care ați setat-o. (1)

Pentru aceasta, printre altele utilizează sistemul de ghidare adaptivă pe bandă. Acest sistem menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii sale de rulare. Travel Assist cu swarm data se adaptează la stilul dumneavoastră de conducere și poate menține de asemenea autovehiculul mai în stânga sau dreapta pe bandă, în loc să îl mențină exact în centru. (1) 

Travel Assist cu swarm data poate de asemenea asista activ la schimbarea benzii pe autostradă, dacă se dorește. (1)

Dacă sunt disponibile mass location data, Travel Assist cu swarm data trebuie să recunoască numai unul dintre marcajele de delimitare a benzii pentru a menține autovehiculul pe bandă, de exemplu, pe drumuri naționale fără bandă de marcaj centrală. (1)

Travel Assist cu swarm data dispune și de tempomat predictiv și o funcție de asistență în viraje. Aici, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitele de viteză de pe parcursul șoselei (curbe, sensuri giratorii etc.). (1)

Actualizări Over-the-Air

Pionierat. Și actualizare.

Actualizările sporesc funcționalitatea sistemelor digitale în modelul dumneavoastră ID.5 GTX. Datorită actualizărilor Over-the-Air, acesta poate actualiza sistemele complet automat peste noapte, de exemplu imediat ce confirmați actualizarea în sistemul dumneavoastră Infotainment. Aceasta înseamnă că modelul dumneavoastră ID.5 GTX este întotdeauna la zi și vi se furnizează funcții noi în autovehicul.

Park Assist Plus cu funcție de memorie

Serviciul dumneavoastră de parcare personal

Dacă alegeți Park Assist Plus cu funcție de memorie1, vă puteți învăța modelul ID.5 GTX manevre de parcare foarte individuale. De exemplu, pentru a parca într-un carport sau garaj. Pentru aceasta, nu trebuie decât să vă parcați dumneavoastră modelul ID.5 GTX o singură dată și să salvați procedura. Apoi, modelul dumneavoastră ID.5 GTX poate repeta singur manevra de parcare învățată. Tot ce mai trebuie să faceți apoi este să monitorizați operațiunea. (2)(3)(4)

Cu opționalul Park Assist Plus1, modelul dumneavoastră ID.5 GTX vă poate spune nu numai dacă un loc de parcare este suficient de mare, atunci când treceți pe lângă el, dar poate și parca pentru dumneavoastră. (2)(3)

Până la o viteză de 40 km/h, Park Assist Plus1 caută în mod continuu locuri de parcare paralelă adecvate. Caută de asemenea spații de parcare transversale până la o viteză de 20 km/h. Puteți începe procedura de parcare după alegerea unuia dintre locurile de parcare găsite. Park Assist Plus 1 poate efectua respectiva manevră de parcare pentru dumneavoastră. (2)(3) Tot ce trebuie să faceți este să monitorizați procedura de parcare și să interveniți dacă este necesar. 

Însă Park Assist Plus1 poate face chiar mai mult. Poate de asemenea să iasă din locurile de parcare paralele. Vă poate de asemenea ajuta în timpul unei manevre de parcare eșuate, finalizând procedura pentru dumneavoastră. (2)(3)

Sound electronic al motorului / experiență de conducere

Această mașină are un sound nou

Cât de silențios este un autovehicul electric depinde complet de autovehiculul în cauză. Pentru a face traficul rutier mai sigur, modelul dumneavoastră ID.5 GTX este mai silențios în interior și ușor mai zgomotos în exterior, până la o viteză de 30 km/h. Acest lucru asigură faptul că este observat mai ușor de către pietoni. Compoziția futuristă îi subliniază identitatea vizionară și, în același timp, servește drept sunet de autovehicul generat artificial, astfel încât propulsia electrică, practic silențioasă, să poată fi auzită de către pietoni și bicicliști.

Informații suplimentare despre ID. Sound

Pompă de căldură și manager autonomie

Suport la temperaturi scăzute: pompa de căldură a modelului ID.5 GTX

În noul ID.5 GTX complet electric, o pompă de căldură opțională asigură o încălzire a habitaclului cu utilizarea eficientă a energiei. Energia economisită astfel are un efect pozitiv asupra autonomiei.

Noul planificator de traseu al familiei ID. vă asistă în deplasările zilnice, planificând puncte de încărcare preferate pe traseul dumneavoastră de navigație și optimizând inteligent atât traseul, cât și timpii de încărcare necesari. După cum puteți vedea, multe lucruri devin mai ușoare datorită tehnologiilor inovatoare.

Mai multe despre pompa de căldură

Interior

Head-up display cu realitate augmentată

Navigație la nivel de pionierat

În noul ID.5 GTX, aveți o perspectivă asupra tuturor lucrurilor care contează. Head-up displayul opțional cu realitate augmentată proiectează informații importante direct în câmpul dumneavoastră vizual, pe parbriz. Datorită tehnologiei cu realitate augmentată, puteți vedea informațiile de navigație exact acolo unde trebuie să vă îndreptați sau să virați. Înseamnă că ajungeți la destinație mai relaxat, fără a vă lua privirea de la șosea.

Asistent vocal

Spuneți „Hello” modelului dumneavoastră ID.5 GTX

Privirea rămâne pe șosea și controlați echipamente precum radioul, sistemul opțional de navigație sau telefonul foarte simplu, prin comanda vocală intuitivă. Nu trebuie decât să spuneți "Hello ID." - și sistemul vă va înțelege.

Încărcare la domiciliu cu încărcătorul ID.

Stația dumneavoastră de încărcare la domiciliu: încărcătorul ID.

Cu încărcătorul ID. 1,2 dispuneți de un punct de încărcare la dumneavoastră acasă. Acesta vă permite să vă urcați dimineața în modelul dumneavoastră ID.5 GTX încărcat și să începeți ziua plin de energie. Încărcare în timp ce dormiți, ca să spunem așa. . Încărcătorul ID. este disponibil în trei versiuni cu conectivitate și inteligență tot mai mare: dacă este necesar, este disponibil și cu Wi-Fi, 4G și un contor de electricitate integrat. Funcțiile inteligente ale încărcătoarelor ID. pot fi controlate prin We Charge din aplicația We Connect ID.

Serviciul de instalare1 face de asemenea lucrurile cât mai comode posibil pentru dumneavoastră - de la verificarea prealabilă online gratuită până la instalarea efectivă. Pe scurt, o soluție care vă scapă de griji, dintr-o singură sursă. Bineînțeles, puteți opta de asemenea pentru instalarea încărcătorului ID. de către electricianul dumneavoastră. Puteți comanda varianta dorită de încărcător ID. și serviciul de instalare comod, online sau direct, de la reprezentanța dumneavoastră Volkswagen.

Încărcare la drum cu We Charge

Încărcarea simplificată

De acum, sunt mult mai puține lucruri la care trebuie să vă gândiți. We Charge vă oferă acces la una dintre cele mai mari rețele de încărcare 1 și cu cea mai rapidă creștere din Europa, inclusiv la întreaga rețea de încărcare rapidă IONITY. Șoferii de modele ID. pot alege dintr-o gamă de tarife atrăgătoare pentru încărcare, gândite pentru toată lumea, de la șoferii ocazionali la șoferii frecvenți, pentru a vă bucura de avantaje exclusive de preț. Tarifele de încărcare2 și cardul de încărcare2 gratuit se pot comanda prin intermediul aplicației We Connect ID.3.

Puteți afla mai multe despre We Charge aici

Conectivitate

Mai mult decât numai biți și octeți

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen vă oferă mai mult confort, mai multă siguranță și mai mult divertisment. Conectarea modelului dumneavoastră ID.5 GTX la internet și la smartphone-ul dumneavoastră vă duce la destinație mai relaxat - tot ce trebuie să faceți este să conduceți.

Mai multe despre conectivitate

Accesorii ID.5

Accesorii ID. 5

De la transport la stil de viață - vă prezentăm o selecție a produselor disponibile pe care le puteți configura direct în modelul dumneavoastră. Bucurați-vă la maximum de modelul dumneavoastră ID.5 GTX.

Spre accesoriile pentru ID.5 GTX

Service pentru modelul dumneavoastră ID.5 GTX

Pe această pagină veți găsi informații utile pe subiectele întreținere și inspecție pentru modelul dumneavoastră ID.5 GTX. Aflați aici când trebuie efectuate lucrări de service pentru mașina dumneavoastră și citiți mai multe despre volumul inspecțiilor.

Cunoașteți deja anvelopele noastre +? Modelul dumneavoastră ID.5 GTX le are deja montate din fabrică, ca echipare standard. Puteți găsi toate avantajele și informații suplimentare aici.

Aflați mai multe

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen