Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Passat

Clasa business la un alt nivel

Succesul ține de numeroși factori. Însă adesea exact lucrurile cotidiene sunt cele care fac o diferență decisivă. Cum ar fi să ajungi relaxat - indiferent dacă mergi la un prânz de afaceri sau la antrenamentul de fotbal al copiilor. Noul Passat - care va fi disponibil pe viitor numai în versiunea Variant - îți oferă acum mai mult spațiu pentru starea ta de bine și entuziasmează cu design sportiv, confort ridicat și tehnologii inovatoare.

Start Video

Configurează noul tău Passat

În funcție de dorințele și nevoile tale, îți poți configura autovehiculul ideal. Alege aici în primul pas linia de echipare, vopseaua și jantele. În pasul al doilea îți poți echipa noul Passat cu interiorul, elementele de design, sistemele de asistență și accesoriile potrivite.

Transformă astfel noul Passat în modelul tău Passat.

 

Conectivitate

Mai mult de Bits si Bytes

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen vă permit mai mult confort și divertisment. Conectarea noului dumneavoastră Passat la internet și la smartphone vă ajută să ajungeți la destinație mai relaxat - trebuie doar să conduceți.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen