Interiorul

Sosești la destinație. Încă dinainte de a porni.

Urci, îți pui centura - și aproape uiți să demarezi. În nou Passat chiar ți s-ar putea întâmpla, nu numai datorită scaunelor sale opționale ergoActive cu funcție de masaj. Căci cu impresionantul său interior, structura generoasă a spațiului și atenția concentrată asupra tehnologiilor inovatoare și designului elegant, acest model setează noi standarde. Detalii de finețe precum cusăturile vizibile, conferă postului de conducere orientat spre șofer o notă luxoasă. Posibilitățile de depozitare mai numeroase și mai variate, precum Jumbobox-ul mai mare din consola centrală oferă spațiu de depozitare flexibil pentru tot ce este important.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Passat

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen