Reglare adaptivă a trenului de rulare DCC Pro

Atenuează. Nu și așteptările.

Adesea, inovațiile invizibile sunt cele care fac diferența. Cum ar fi reglarea adaptivă a trenului de rulare DCC Pro cu direcție dinamică, disponibilă opțional. Amortizoarele reglate electronic cu sistem cu 2 supape se adaptează în milisecunde la starea carosabilului și situația de rulare. Astfel, noul Passat, cu ampatamentul său lung, asigură și mai mult confort și mai multă plăcere la volan. Iar dacă toate acestea nu sunt suficiente, mașina ta Volkswagen poate fi adaptată ușor și mai precis utilizând diferitele moduri Confort, Sport și Individual.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Passat

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen