IQ.Light

Vei străluci. Fără a-i orbi pe ceilalți.

Deja de la prima vedere, noul Passat este disponibil, la cerere, cu un adevărat element uimitor: inovatorul concept IQ.LIGHT. Tehnologia Matrix a farurilor permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără a orbi alți participanți la trafic.1⁠ O bandă luminoasă elegantă se întinde între faruri și logoul Volkswagen. Pachetul opțional include și luminile de poziție spate cu leduri 3D cu lumină de frână animată și semnalizatoare dinamice integrate, care indică direcția printr-o mișcare fluidă a luminii.

În cadrul limitelor sistemului

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Passat

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen