Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Roc R

Noul T-Roc R

Puterea frumuseții

Cel mai recent model, T-Roc R, impresionează din nou cu performanțe excepționale. Se mândrește cu caracteristici de înaltă calitate și oferă și mai multă bucurie. Noul T-Roc R reprezintă definiția agilității uimitoare și a designului puternic, îmbinate cu caracterul ideal pentru utilizare cotidiană. Designul sportiv, specific R al exteriorului și interiorului conferă noului model R aspectul său caracteristic.

Performanță

Performanță

Ascultă-ți dinamica interioară

Noul T‑Roc R oferă, cu motorul de 2,0 l TSI 4MOTION și cutia de viteze cu ambreiaj dublu DGS cu 7 trepte, performanțe de top. O poziție dinamică în curbe este posibilă datorită trenului de rulare coborât cu 20 mm sau prin reglarea adaptivă a trenului de rulare DCC. Instalația de evacuare a gazelor arse R-Performance disponibilă la cerere cu amortizor de zgomot din titan de la Akrapovič asigură un sunet impresionant.

Stilul R

Exterior & interior

Stil puternic

Acest autovehicul puternic atrage privirile cu grila radiatorului reproiectată, cu logoul R și banda argintie strălucitoare realizată din aluminiu anodizat. Elemente marcante sunt spoilerul de plafon și bara de protecție spate în culoarea caroseriei, cu prize de aer vizibile și difuzor. Noul T-Roc R dispune de un tren de rulare sport și un sistem de evacuare a gazelor arse cu două țevi de eșapament duble, ca standard. 

Un plafon impresionant de culoare neagră conferă interiorului o impresie de înaltă calitate, sportivă. Volanul sport multifuncțional din piele, încălzit, cu operare tactilă, padele mari și tastă R promite o senzație tactilă plăcută și un aspect atletic.

Tehnologie

Tehnologie

Performanță la o apăsare de buton

Tasta R de pe volan asigură acces direct la diferite profile de deplasare, de ex. Race Mode, care oferă un sentiment de rulare deosebit de intens. Sistemul Launch-Control oferă o accelerare cu optimizarea tracțiunii, cu exploatarea maximă a cuplului, cu o adaptare corespunzătoare a stabilității de rulare. Suplimentar, noul T‑Roc R beneficiază de o tehnologie îmbunătățită a sistemelor de asistență și informare.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen