Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noua formă a încrederii în sine

Cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, nou T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică.

Puterea vine din interior

Mai multe despre Interior

Caracter puternic cu elemente noi

Mai multe despre exterior

Companionul dumneavoastră de ajutor în călătorii

Exterior & interior

Designul de lumini

Un aspect încrezător

Din față în spate, noul T-Roc impresionează prin designul reproiectat al luminilor sale. Luminile de zi cu leduri caracteristice și blocul optic spate modern, de culoare mai închisă, atrag privirile de la distanță. Opțional, grila iluminată a radiatorului conferă părții frapante din față un aspect special. Alte două elemente esențiale: iluminarea ambientală din față în interior și proiectarea logoului cu semnătură SUV, care iluminează zona de intrare, ca efect vizual atrăgător, atunci când ușile din față sunt deschise. Blocurile optice spate roșu închis conferă un finisaj modern și sunt de asemenea disponibile opțional cu semnalizatoare dinamice, la care o bandă luminoasă animată funcționează ca indicator de direcție.

Volan multifuncțional

Totul se concentrează pe dumneavoastră

Cu volanul multifuncțional, nu controlați numai noul T-Roc, ci și radioul, playerul media, comanda vocală, telefonul și modul de vizualizare al panoului de bord cu Digital Cockpit. La liniile de echipare T-Roc Life și Style, acesta poate fi încălzit opțional și creează un ambient exclusiv, cu husa sa elegantă din piele. Iar dacă optați pentru echiparea T-Roc R-Line, volanul sport multifuncțional încălzit opțional, inclusiv cu funcție tactilă, vă așteaptă.

Climatronic cu interfață tactilă

răspunde

Sistemul opțional de climatizare Air Care Climatronic din noul T-Roc asigură un climat plăcut peste tot. Comenzile și afișajele sunt digitalizate acum și sunt accesibile la o singură atingere de deget, prin intermediul unui ecran tactil, ceea ce face operarea extrem de intuitivă și oferă postului de conducere un aspect deosebit de modern. Striațiile de ghidare funcționale asigură operarea simplă și comodă și în timpul condusului. Aceasta înseamnă că temperatura perfectă este la doar o atingere distanță.

Conectivitate & infotainment

Cockpit digital

Mențineți-vă privirea asupra celui mai important lucru: drumul

Cockpit-ul digital standard rezumă toate informațiile relevante pentru dumneavoastră în noul T-Roc pe un afișaj color de 20,3 cm (8-inch) cu grafică atrăgătoare. Prin urmare, utilizând volanul multifuncțional, puteți accesa comod funcții precum audio, telefonie sau sisteme de asistență prin intermediul panoului de bord, în timp ce conduceți. Vă puteți echipa de asemenea opțional modelul T-Roc cu Digital Cockpit Pro1. Cu un afișaj de înaltă rezoluție de 10,25 inch, acesta oferă o gamă variată de opțiuni pentru configurarea individuală și afișaje suplimentare, cum ar fi afișarea hărții de navigație direct în spatele volanului.

Radio & Navigație

Deschizător de drumuri. Și prin coloana sonoră.

Vă place să ascultați muzică în timp ce conduceți? Și vă place de asemenea să știți ce se întâmplă în lume atunci când sunteți pe drum? Un sistem Infotainment inovator este de la sine înțeles în T Roc Cabriolet. Care sistem v-ar plăcea?

Mai multe despre Radio & Navigație

Sistem audio BeatsAudio™

Acest sound este greu de bătut

Vă place uneori să dați volumul mai tare? Cu sistemul de sonorizare opțional de 300 W de la Beats by Dre, aveți parte de o experiență a sunetului la bord pe care o puteți vedea, dar și simți. Șase difuzoare de înaltă calitate perfect ajustate asigură sunetul perfect pentru fiecare loc, iar subwooferul opțional vă transmite basul profund direct în adâncurile stomacului, fără distorsiuni majore. Totul este controlat prin intermediul sistemului dumneavoastră Infotainment3, care vă întâmpină cu un ecran Beats by Dre deja de la urcarea în mașină.

Conectivitate

Mai mult decât numai biți și octeți

Ofertele de conectivitate de la Volkswagen vă oferă mai mult confort, mai multă siguranță și mai mult divertisment. Conectarea modelului dumneavoastră T-Roc la internet și la smartphone-ul dumneavoastră vă duce la destinație mai relaxat - tot ce trebuie să faceți este să conduceți.

Mai multe despre conectivitate

Tehnologie & sisteme de asistență

IQ.LIGHT

Un alt element esențial: lumina inteligentă

Indiferent dacă circulați ziua sau noaptea sau pe vreme rea, farurile IQ.LIGHT LED matrix, disponibile opțional începând cu linia de echipare T-Roc Style, asigură vizibilitate mai bună. În timp ce Dynamic Light Assist ajută la iluminarea predictivă a drumurilor cu curbe și asigură faptul că traficul din sens opus nu este orbit atunci când sunt active farurile pentru fază lungă4, segmentele de leduri individuale ale sistemului de iluminat de ultimă generație asigură o distribuție mai bună a luminii prin activare și dezactivare specifică, în funcție de situația de rulare. Acest aspect nu îmbunătățește numai siguranța dumneavoastră, ci și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

Front Assist

Un moment de șoc? Nu și pentru modelul dumneavoastră T-Roc.

Sistemul standard de frânare de urgență autonomă Front Assist cu monitorizare pietoni vă poate avertiza în situații critice provocate de pietoni și alte autovehicule și poate chiar frâna automat în situații de urgență4.

ACC

Trafic intens? Nu vă stresați.

Tempomatul adaptiv ACC vă ajută să păstrați o viteză maximă setată anterior5 și distanța față de autovehiculul din față6. În ambuteiaje, noul dumneavoastră T-Roc poate decelera și porni din nou (cu cutia de viteze automată DSG opțională). În combinație cu un sistem de navigație opțional, ACC este extins pentru a include tempomatul predictiv și o funcție de asistență în viraje. Acesta vă ajută să evitați depășirea limitei de viteză prin respectarea limitelor legale de viteză6. În plus, sistemul poate utiliza datele de traseu de la sistemul de navigație pentru a adapta viteza autovehiculului în viraje, intersecții (curbe) și sensuri giratorii.6

Lane Assist

Modelul dumneavoastră T-Roc menține banda

Uneori, în călătoriile monotone, pot apărea situații riscante. Acesta este momentul în care intervine sistemul pentru menținerea benzii Lane Assist. Începând cu o viteză de 60 km/h, acesta poate detecta dacă autovehiculul părăsește neintenționat banda sa de circulație1. Printr-o intervenție de corecție asupra direcției, sistemul poate readuce atenția șoferului asupra situației de rulare6.

Park Assist

Parcați simplu

Noul T-Roc cu sistemul opțional Park Assist1 nu doar vă spune dacă un loc de parcare este suficient de mare, atunci când treceți pe lângă el - ci poate să și parcheze pentru dumneavoastră4,8. Dvs. acționați ambreiajul, accelerația și frâna. Iar mașina face restul.

  • Senzorii scanează locurile de parcare adecvate (până la o viteză de max. 40 km/h)
  • Spațiile de parcare paralele trebuie să aibă lungimea autovehiculului plus 80 cm distanță de manevrare pentru intrarea în locul de parcare și cel puțin 25 cm în fața și în spatele autovehiculului pentru ieșirea dintr-un loc de parcare
  • Spațiile de parcare transversale trebuie să dispună de un spațiu de cel puțin 35 cm pe ambele laturi
Sistem proactiv de protecție a ocupanților

Pregătit în caz de urgență

Sistemul proactiv de protecție a pasagerilor, disponibil opțional, este atent la ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Acesta poate detecta anticipat situații critice, cu potențial cauzator de accidente și poate iniția automat precauții individuale sau multiple, în funcție de situație.4

  • Geamurile și trapa glisantă sunt închise aproape complet pentru a optimiza impactul airbagurilor
  • Centurile de siguranță ale locurilor din față sunt tensionate imediat pentru siguranța șoferului și pasagerului
  • Lămpile de avarie sunt activate după/în timpul unei situații critice (de ex. derapaj)
Deschidere & închidere simplă

Ajutorul de zi cu zi pentru încărcare ușoară

Aveți din nou mâinile ocupate cu bagaje? Acum puteți deschide și închide portbagajul noului T-Roc cu ușurință, cu piciorul. Cu pachetul opțional Deschidere & închidere simplă, sistemul Keyless Access identifică cheia autovehiculului aflată în buzunarul dumneavoastră. Nu este nevoie decât de o scurtă mișcare sub partea din spate - și capota electrică a portbagajului se deschide sau se închide automat. După cum puteți vedea, tehnologiile inovatoare simplifică numeroase lucruri în viața cotidiană.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen