Conectivitate

T-Roc

  

We Connect

Cu conectivitate completă opțională de la bun început, puteți accesa numeroase servicii We Connect. După activarea și înregistrarea unică cu ID-ul dumneavoastră Volkswagen, o gamă variată de servicii online pot fi utilizate simplu și gratuit.

We Connect1 vă face viața cotidiană cu modelul dumneavoastră Volkswagen mai plăcută și mai confortabilă. Vă permite să accesați informații importante despre autovehicul și oferă de asemenea servicii utile și confortabile precum apelul în caz de pană sau programare în service.

Iar cu aplicația We Connect2 pentru smartphone-ul dumneavoastră, puteți păstra o perspectivă asupra datelor importante legate de modelul dumneavoastră Volkswagen chiar și atunci când sunteți în mișcare, departe de mașină. De exemplu, puteți verifica autonomia rămasă sau dacă toate ușile și geamurile sunt închise.

Mai multe despre We Connect

We Connect Plus

Întregul univers al serviciilor digitale de la Volkswagen duce conectivitatea la un alt nivel în noul dumneavoastră T-Roc: We Connect Plus1 oferă opțional tehnologii inteligente suplimentare. Acestea includ de asemenea navigația inteligentă2, prin care puteți recepționa informații actualizate din trafic cu privire la schimbări de traseu, aproape în timp real, sau puteți găsi avertizări cu privire la probleme în trafic. Datorită sistemului inteligent Calculare online traseu, puteți reacționa flexibil la condiții schimbătoare și puteți aborda un traseu optimizat. Serviciul actualizare hărți online asigură că hărțile dumneavoastră sunt întotdeauna la zi. Și, înarmat cu cele mai recente informații actualizate la minut despre prețurile benzinei și locuri de parcare libere în parcări multietajate și parcări publice, veți ajunge la destinație cu minim de stres.

Mai multe despre We Connect Plus

We Upgrade

Personalizare ulterioară: numeroase funcții de la bordul noului T-Roc nu au numai capacitate de actualizare - ele pot fi activate de asemenea ulterior ca funcții We Upgrade4. De exemplu, sistemul de navigație pentru sistemul radio Ready 2 Discover și comanda vocală pot fi activate ulterior, în funcție de echipare.

Mai multe despre We Upgrade

Streaming & Internet

Cu serviciul Streaming & Internet5,6 în modelul dumneavoastră T-Roc, vă puteți bucura de muzica dumneavoastră preferată. Nu trebuie decât să vă autentificați cu datele de autentificare existente prin intermediul sistemului Infotainment din autovehicul - fără alte dispozitive externe. Iar cu serviciul internet radio5 aveți la bord toate avantajele oferite de Internet radio - ceea ce face foarte simplă căutarea și ascultarea posturilor live și a podcast-urilor. Hotspot-ul Wi-Fi integrat5 vă oferă dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră o conexiune la internet și vă permite să navigați pe până la opt dispozitive.

App-Connect Wireless

App-Connect înseamnă utilizarea confortabilă a aplicațiilor și conținutului.7,8 Muzică, mesaje, hărți sau cărți audio sunt transmise către ecranul sistemului Infotainment și pot fi operate apoi direct în câmpul dumneavoastră vizual. Există trei opțiuni de interfețe pentru conectarea smartphone-urilor: Apple CarPlay, Android Auto de la Google și MirrorLink. Un element deosebit de confortabil: utilizarea Apple CarPlay și Android Auto de la Google prin intermediul opțiunii de conectare wireless pentru sistemele de navigație Discover Media și Discover Pro și sistemul radio Ready 2 Discover.

We Connect

Pentru a utiliza aplicația gratuită We Connect, aveți nevoie de un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android adecvat și o cartelă SIM cu opțiune de trafic de date prin intermediul unui contract de telefonie mobilă existent sau unul care contract urmează să fie încheiat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

Numai în combinație cu radioul "Ready 2 Discover" cu funcție de navigație activată sau sistemele de navigație "Discover Media" sau "Discover Pro".

We Upgrade

Streaming & Internet

Numai în combinație cu radioul Ready 2 Discover sau sistemele de navigație Discover Media și Discover Pro.

App Connect

Standard începând cu T-Roc Life.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen