VW up!

Transmisia automatizată secvenţială ASG cu 5 trepte

Traficul urban cu multe porniri şi opriri impune schimbarea frecventă a treptelor de viteză. De aceea, transmisia automatizată secvenţială ASG cu 5 trepte* vă poate degreva de sarcina selectării treptei şi a acţionării pedalei de ambreiaj. Cutia de viteze selectează treapta recomandată în funcţie de situaţia din trafic, putând reduce astfel şi mai mult consumul faţă de varianta cu transmisie manuală. De asemenea, puteţi oricând trece în modul manual de schimbare a treptelor.

 

* Dotare opţională disponibilă contra-cost.

Foliile decorative pot prezenta urme de uzură sau învechire după 1 sau 3 ani, sau chiar din primul an de utilizare în zonele geografice foarte calde, ca urmare a influenţei razelor solare directe. Dacă folia decorativă rămâne mai mult timp aplicată pe automobil, pot apărea diferenţe vizibile între suprafaţa care a fost protejată de folie şi suprafaţa a cărei vopsea nu a fost acoperită de folie. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Start Video

up!

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen