Rămâneți în emisie

Streaming & Internet

Vă puteți bucura de muzica preferată în modelul dumneavoastră Taigo cu Streaming & Internet1),2) Nu trebuie decât să vă autentificați o singură dată folosindu-vă datele de autentificare existente și vă veți bucura de acces direct prin intermediul sistemului Infotainment din autovehicul - complet fără dispozitive externe. Toate avantajele hotspot-ului1) radio prin internet radio se află la bord prin intermediul serviciului Internet Radio - căutarea și redarea de emisiuni live și podcast-uri nu ar putea fi mai simplă. Hotspot-ul1) Wi-Fi integrat vă oferă dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră o conexiune stabilă la internet și vă permite să navigați pe până la opt dispozitive.

Mai multe despre Streaming & Internet

1. Un pachet de date al clientului persoană fizică (pachete de date pentru eSIM sau tethering WLAN) este necesar pentru utilizarea serviciilor de streaming, precum și un cont existent la respectivul serviciu de streaming. Pachetele de date pot fi achiziționate de la partenerul extern de comunicații mobile Cubic Telecom pentru serviciile Streaming & Internet și hotspot-ul Wi-Fi, pachete de date ce pot fi utilizate în numeroase țări europene, în zona de acoperire a rețelei. Puteți găsi informații cu privire la prețuri și țările suportate la adresa: https://vw.cubictelecom.com

2. Numai pentru Ready 2 Discover, Discover Media și Discover Pro.

3. Imaginea prezintă linia de echipare R-Line. Aceasta se va lansa la un moment ulterior.

 

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Taigo

Noul Taigo

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen